Завершився перший етап чемпіонату Суперліги

17:10 | 07 апреля 2018
Двома захоплюючими поєдинками в Херсоні між «Дніпрнякою» та «Реалом» завершився перший етап чемпіонату жіночої Суперліги. Двома захоплюючими поєдинками в Херсоні між «Дніпрнякою» та «Реалом» завершився перший етап чемпіонату жіночої Суперліги. В обох поєдинках були зафіксовані нічийні результати 20:20 та 21:21, що задовольнило «Дніпрянку» і не задовольнило «Реал». У турнірній таблиці херсонська команда зберегла перевагу в одно очко над переслідувачками з Миколаєва. Саме «Дніпрянці» дістався останній квиток до групи «А». «Реал» на другому етапі чемпіонату зіграє в групі «Б». 

«Дніпрянка» - «Реал» 20:20 (6 квітня)  
«Дніпрянка» - «Реал» 21:21 (7 квітня)  
Турнірна таблиця за підсумками 1-го етапу


ДРУГИЙ ЕТАП
На 2-му етапі команди зіграють у двох групах.  Група А (1-3 місця): "Галичанка", "Карпати", "Дніпрняка".  Група "Б" (4-6 місця): "Реал", "Спартак", "Економунівер".  У кожній групі відбудеться по три з`їзні тури. Кожна команда на 2-му етапі зіграє по 6 матчів. Очки з 1-го етапу зберігаються і додаються до очок 2-го етапу. 
ВИЗНАЧЕННЯ ПРИЗЕРІВ
Якщо за підсумками 2-го етапу різниця між 1-ю та 2-ю командами становитиме 7 очок або менше, то для визначення чемпіона між цими командами буде призначена "золота" серія до 2-х перемог. Команди, які посядуть 3 та 4 місця за підсумком 2-го етапу, зіграють між собою за бронзу у серії до 2-х перемог.    Фото - real-handball.mk.ua А.Мехедова Федерація гандболу України
Источник