Фучеджи: «Можна сміливо грати, але потрібно бути добре озброєними»

16:40 | 13 апреля 2018
Головний тренер збірної України Іван Фучеджи оцінив результати жеребкування відбірного турніру до чемпіонату Європи-2020. Головний тренер збірної України Іван Фучеджи оцінив результати жеребкування відбірного турніру до чемпіонату Європи-2020. Українці потрапили в один квартет з олімпійським чемпіоном збірною Данії, а також збірними Чорногорії та Фарерських островів.
Іван Фучеджи, головний тренер збірної України: 
«У нас група середня, є групи сильніше, є - слабше. Наше завдання бути в двійці найкращих і вийти на чемпіонат Європи.   У нашій групі всі команди хороші, Фарери - трохи слабші. Настрій за підсумками жеребкування робочий. Можна сміливо грати, але потрібно бути добре озброєними і перш за все грою в захисті. Чорногорію я ще не дивився, а Данію бачив у Золотій лізі. У них потужна команда, люблять атакувати з дальньої дистанції, з ними потрібно захищатися активно. Це те, над чим ми працювали на перших зборах.
Наступні збори проведемо на початку червня. Зберемося 1 числа, а 6-го вирушимо на міжнародний турнір до Італії, де крім нас і італійців також зіграють Латвія і Туреччина. Сильних змін у нас у складі не буде. Хотілося б побачити Олександра Шевельова, Андрія Акименка, Сергія Онуфрієнка. В'ячеслав Садовий травмований і ще не встигне відновитися.
Сергій  Цукіло Федерація гандболу України
Источник