Сергій Бубка обраний віце-президентом Асоціації Всесвітніх ігор майстрів

14:55 | 17 апреля 2018
Генеральна Асамблея Асоціації Всесвітніх ігор майстрів під час свого засідання в Бангкоку (Таїланд) обрала Сергія Бубку віце-президентом організації. Генеральна Асамблея Асоціації Всесвітніх ігор майстрів під час свого засідання в Бангкоку (Таїланд) обрала Сергія Бубку віце-президентом організації.
  Обрання віце-президентом Всесвітньої Асоціації ще раз підтвердило високий авторитет і статус президента Національного олімпійського комітету України в світовому спортивному співтоваристві як успішного лідера та одного з ключових представників  світового спортивного керівництва. Олімпійський чемпіон, багаторазовий чемпіон і рекордсмен світу зі стрибків з жердиною після завершення видатної спортивної кар’єри продовжив працювати на благо розвитку спорту, будучи членом Виконкому Міжнародного Олімпійського Комітету і першим віце-президентом Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій.
«Все своє життя я присвятив спорту і радий служити задля його подальшого розвитку. Асоціація Всесвітніх ігор майстрів визнана Міжнародним Олімпійським Комітетом і є невід'ємною частиною світового спортивного руху. Це чудово, що багато олімпійців, які завершили активну кар’єру, а також інші спортсмени отримують можливість продовження виступів на рівні Ігор майстрів. Такі форуми надають можливість для тисяч атлетів-аматорів конкурувати на найвищому міжнародному рівні в будь-якому віці після 35, відчути дух і атмосферу великого спортивного свята», - наголосив Сергій Бубка.

Асоціація Всесвітніх ігор майстрів є органом, що опікується проведенням літніх та зимових найбільших мультиспортивних форумів, так само як і континентальних Ігор майстрів. На минулих літніх Іграх в Окленді (Нова Зеландія) зареєструвались понад 25 тисяч спортсменів, що представляли 100 країн світу, які змагались  у 28 видах спорту і 45 дисциплінах.
Источник