18 травня стартує серія за бронзу Суперліги

14:25 | 17 мая 2018
18 травня стартує серія за бронзові медалі Суперліги між «Донбасом» та ЗНТУ-ЗАБ. 18 травня стартує серія за бронзові медалі Суперліги між «Донбасом» та ЗНТУ-ЗАБ. Всі ігри пройдуть у запорізькому спорткомплексі ЗАБ. Серію виграє команда, яка першою здобуде дві перемоги. 
Нагадаємо, в регулярному чемпіонаті «Донбас» посів третє місце, ЗНТ-ЗАБ був четвертим із відставанням у 4 очки. Команди цього сезону провели між собою чотири матчі. Тричі в них вигравав «Донбас», одна перемога у ЗНТУ-ЗАБ. 
Серія за бронзу чоловічої Суперліги Всі ігри пройдуть в СК ЗАБ  Матч 1. 18 травня. ЗНТУ-ЗАБ - "Донбас". Початок о 17.00 Матч 2. 20 травня. "Донбас" - ЗНТУ-ЗАБ. Початок о 14.00 Матч 3 (за необхідності). 21 травня. "Донбас" - ЗНТУ-ЗАБ
Всі ігри серії проводяться до перемоги. При нічийному результаті після основного часу матчу командам надається 5-хвилинна перерва, після якої призначається додатковий ігровий час. Додатковий ігровий час включає в себе два тайми по 5 хвилин з перервою між ними в одну хвилину. Якщо після першого додаткового ігрового часу знов не буде виявлено переможця, то після 5-хвилинної перерви призначається другий додатковий ігровий час. Це додатковий ігровий час також включає в себе два тайми по 5 хвилин з перервою між ними в одну хвилину. Якщо і після другого додаткового ігрового часу не буде виявлено переможця, то призначається серія 7-метрових штрафних кидків (по 5 кидків кожної команди). Якщо після першої серії 7-метрових штрафних кидків не визначається переможець матчу, призначається друга серія по одному кидку від кожної команди до першого не 35 забитого голу однією з команд при рівній кількості кидків. Порядок кидків визначається жеребкуванням. На другу серію кидків можуть призначатися гравці, які брали участь у першій серії.
Источник