Скрытый флеш

У Херсоні урочисто проводжали своїх олімпійців

10:41 | 13 июля 2016

8 липня на площі Свободи в Херсоні відбулися святкові проводи учасників Ігор ХХХІ Олімпіади в Бразилії, які будуть представляти Херсонщину в різних видах спорту. Це 8 спортсменів: Дмитро Чумак (важка атлетика), Ірина Новожилова (легка атлетика), Анастасія Павлова (стрільба з лука), Андрій Проценко (легка атлетика), Євгенія Німченко, Дмитро Міхай, Дар"я Верхогляд, Артем Морозов (всі - веслування академічне).

В Олімпійському домі вшанували найкращих спортсменів України

16:56 | 12 июля 2016

Сьогодні в Олімпійському домі відбулося нагородження найкращих спортсменів України. Свої заслужені нагороди – дипломи, статуетки та грошові премії з рук президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки отримали найкращі спортсмени травня та червня – лучниця Вероніка Марченко та шпажист Богдан Нікішин, а також їх наставники – Віктор Сидорук і Марія Гавелко, Ольга Маркіна.

«Олімпійське літо» на Сумщині

15:26 | 12 июля 2016

Днями в м.Охтирка в урочищі «Ківшар», що на Сумщині, в рамках проведення фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період та в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» пройшли змагання з легкої атлетики та в залі боротьби Охтирської ДЮСШ – командний кубок спортивно-оздоровчого табору «Олімпієць» з боротьби дзюдо серед юнаків та дівчат 2006 р.н. та молодших.

Олімпійська родина вітає з Днем народження!

09:26 | 12 июля 2016

Сьогодні свій День народження святкують Олімпійські чемпіонки з гандболу та спортивної гімнастики – Тетяна Глущенко (Лапшинова) та Стелла Захарова відповідно.

Колекцію боксерських рукавичок з вишивкою, присвячену Олімпійським іграм, у Вінниці зареєстрували як рекорд України

08:26 | 12 июля 2016

Молодий вінницький художник Анатолій Гайструк 11 липня презентував нову колекцію боксерських рукавичок з вишивкою ручної роботи «Сoncordia» («Єдність»).

«Олімпійське літо» продовжує подорож на Кіровоградщині

08:11 | 12 июля 2016

8 липня в оздоровчому комплексі «Лісова пісня» в с. Оникієве Маловисківського району Кіровоградської області в рамках проведення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей у літній період канікул та заходів в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» відбувся футбольний турнір.

Презентовано нову олімпійську форму українських спортсменів

22:11 | 11 июля 2016

Сьогодні в приміщенні олімпійського партнера, готелі «Прем’єр Палац», відбулась презентація форми української збірної на Ігри ХХХІ Олімпіади 2016 року в Ріо-де-Жанейро (5-21 серпня).

У Чернігові пройшов фестиваль стронгменів

12:56 | 11 июля 2016

За підтримки відділення НОК України в Чернігівській області на території Центрального міського парку культури і відпочинку 6 липня пройшов фінал Всеукраїнського фестивалю «Козацькі розваги», який організатори традиційно вже котрий рік поспіль проводять з нагоди свята Івана Купала.

"Олімпійське літо" побувало у Краснокутському дендропарку Харківської області

12:41 | 11 июля 2016

Комунальною установою «Харківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»» за підтримки Департаменту молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації було проведено фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей в літній канікулярний період в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» в заміському оздоровчому закладі «Каразінський» на теренах одного з найстаріших дендропарків України, історія якого налічує понад 200 років.

Олімпійська родина вітає з Днем народження!

10:57 | 11 июля 2016

Сьогодні свій День народження святкує срібний призер Олімпійських ігор-1988 з веслування на байдарках і каное Олександр Мотузенко.

Страницы:
1 8 9 10 11 12 13 14 277
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события