Скрытый флеш

Керівництво Львівського відділення НОК відвідало Буський район

08:41 | 11 июля 2016

8 липня з метою обговорити актуальні поточні питання, хід реалізації обласних галузевих програм та перспективні плани розвитку фізкультурно-спортивного руху начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, перший заступник голови відділення НОК України у Львівській області Юрій Майборода та його заступник Оксана Вацеба відвідали Буський район Львівщини.

Кращим спортсменом Черкащини в червні

08:41 | 11 июля 2016

Кращим спортсменом Черкащини в червні став майстер спорту України міжнародного класу з триатлону Олексій Сюткін, який здобув 5-е місце на чемпіонаті Європи з триатлону на спринтерській дистанції.

Українка здобула «золото» на чемпіонаті Європи з легкої атлетики

11:11 | 10 июля 2016

На європейській першості з легкої атлетики, яка триває в Амстердамі, скарбничка збірної України поповнилася медаллю найвищого ґатунку.

«Олімпійське літо» на Харківщині завітало до спортивно-оздоровчого табору «Чайка»!

13:41 | 08 июля 2016

5 липня в спортивно-оздоровчому таборі «Чайка» в смт. Старий Салтів Вовчанського району Харківської області комунальною установою «Харківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»» за підтримки Департаменту молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації, відділення НОК було проведено фізкультурно-оздоровчих заходи для дітей в літній канікулярний період та в оздоровчих таборах «Олімпійське літо».

Перше місце з пляжного волейболу вибороли чернігівець і запоріжець

11:56 | 08 июля 2016

До Чернігова приїхав кубок за перше місце з пляжного волейболу. Привіз його член національної збірної України Олексій Денін.

До уваги журналістів!

11:41 | 08 июля 2016

Національний олімпійський комітет України запрошує Вас на прес-конференцію, присвячену нагородженню найкращих спортсменів травня і червня: дворазової чемпіонки Європи зі стрільби з лука Вероніки МАРЧЕНКО і дворазового бронзового призера чемпіонату Європи з фехтування на шпагах Богдана НІКІШИНА.

Черговий випуск програми «Вперед, на Олімп!» в ефірі

11:41 | 08 июля 2016

Вже завтра, 9 липня, за підтримки Національного олімпійського комітету України на телеканалі «ЕРА» вийде черговий випуск програми «Вперед, на Олімп!».

Олімпійська Миколаївщина підтримує дітлахів

16:26 | 07 июля 2016

До дитячого оздоровчого центру “Орлятко”, що у селі Рибаківка Миколаївської області, вдруге за це літо завітала голова комісії «Жінки та спорт» НОК України, заслужений майстер спорту, чемпіонка світу, бронзовий призер Олімпійських ігор Інга Бабакова і заступник голови комісії «Жінки та спорт» НОК України Ольга Криницька.

На Львівщині завершилися два чемпіонати України з плавання

15:11 | 07 июля 2016

Упродовж двох останніх тижнів комплекс відкритих плавальних басейнів навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України у м. Львові прийняв понад тисячу молодих плавців України.

В Харкові стартував чемпіонат України зі стрільби із лука

13:56 | 07 июля 2016

Сьогодні, 7 липня місті Харкові, на спортивній базі СДЮСШОР зі стрільби з лука «Комунар» був розіграний повний комплект медалей чемпіонату України зі стрільби з лука у представників класичного (олімпійського) лука.

Страницы:
1 9 10 11 12 13 14 15 277
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события