Скрытый флеш

У Дніпропетровську стартував Кубок Олімпійських чемпіонів з футболу

13:10 | 28 марта 2014

Напередодні в місті Дніпропетровськ взяв свій перший в історії старт новий турнір - «Кубок олімпійських чемпіонів-2014» з футболу, який проходить на призи тріумфаторів Сеула-1988 - Вадима Тищенка, Євгена Яровенка, Володимира Лютого і Олексія Чередника.

Олександр Усик пройшов курс «молодого посла»

11:55 | 28 марта 2014

У столиці II літніх Юнацьких Олімпійських іграх-2014 – Нанкіні (Китай) завершився семінар для «Молодих послів», де Україну за пропозицією Національного олімпійського комітету представляв Олімпійський чемпіон з боксу Олександр Усик.

Звернення Міністерства молоді та спорту до засобів масової інформації

10:25 | 28 марта 2014

Міністерство молоді та спорту як центральний орган, який здійснює формування та реалізацію державної політики у молодіжній сфері, сфері фізичної культури та спорту вкрай стурбоване ситуацією, що склалась навколо іміджу спорту.

Сергій Бубка обговорив шляхи співпраці з представниками Всесвітнього банку

08:55 | 28 марта 2014

В Олімпійському домі відбулась зустріч президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки, першого заступника Міністра молоді та спорту Андрія Вишняка з представниками Всесвітнього банку Максимом Просоловим та Ніколосом Дімітрієвим.

Інформація від прес-служби НОК України

19:40 | 27 марта 2014

У відповідь на інформацію, яка з’явилась у деяких ЗМІ щодо того, що Кримське відділення Національного олімпійського комітету начебто надіслало до НОК України офіційного листа щодо виходу з під юрисдикції НОК, прес-служба Національного олімпійського комітету України інформує, що станом на даний момент жодних подібних листів на адресу НОК України не надходило.

Відбулося засідання Виконкому НОК

16:40 | 27 марта 2014

Сьогодні під головуванням президента Національного олімпійського комітету Сергія Бубки відбулося чергове засідання Виконкому НОК.

Сергій Бубка зустрівся з керівництвом Федерації американського футболу України

13:40 | 27 марта 2014

Сьогодні в Олімпійському домі відбулась зустріч президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки з керівництвом Федерації американського футболу в України – президентом Павлом Тесленком, віце-президентом Андрієм Білим, виконавчим директором Андрієм Кравченком та президентом Київської міської федерації Анатолієм Кулєшовим.

У Києві обговорили сучасні проблеми олімпійського руху

16:10 | 26 марта 2014

За підтримки Національного олімпійського комітету України в Національному університеті фізичного виховання і спорту України відбулося засідання круглого столу на тему: «Сучасний олімпійський рух: ідеали, цінність та їх реалізація».

Всеукраїнський проект «DO like OLYMPIANS» завітав на змагання «Мама, тато, я — спортивна сім"я»

09:40 | 26 марта 2014

За підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України в спортивному фізкультурно-оздоровчому комплексі Державного інституту економіки і управління, пройшов фінал загальноміських змагань «Мама, тато, я — спортивна сім"я».

Підведені підсумки олімпіади «Студент та олімпійський спорт»

09:10 | 26 марта 2014

Днями, в Національному університеті фізичного виховання і спорту України за підтримки Олімпійської академії України та Національного олімпійського комітету України відбувся заключний етап Всеукраїнської олімпіади з англійської мови серед вищих навчальних закладів спортивного профілю «Студент та олімпійський спорт».

Страницы:
1 253 254 255 256 257 258 259 277
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события