Скрытый флеш

«Олімпійське лелеченя» в Кролевці

11:12 | 20 апреля 2016

Нещодавно в Кролевці Сумської області відбувся ІІІ зональний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» за участю команд Буринського, Конотопського, Кролевецького та Путивльського районів.

Кіровоград радо приймав юних легкоатлетів області

10:41 | 20 апреля 2016

17 квітня в Кіровограді на стадіоні «Зірка» проходив відкритий чемпіонат області з легкої атлетики серед збірних команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл, присвячений пам’яті Заслуженого тренера України В. Іванця.

Олімпійська родина вітає з Днем народження!

09:11 | 20 апреля 2016

Сьогодні свій День народження святкують Олімпійський чемпіон з футболу сеульських Ігор-1988 Володимир Лютий, призер чемпіонату Європи з легкої атлетики, керівник Департаменту Олімпійських видів спорту Міністерства молоді і спорту України Роман Вірастюк.

Учні столичних шкіл долучилися до другого етапу нового проекту НОК #OlympicLab

17:41 | 19 апреля 2016

Сьогодні в Гранд Холі «Софіївський» готелю «Прем’єр Палац», партнера Національного олімпійського комітету, відбувся другий етап нового проекту Молодого посла України на ІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх Віри Передерій, який реалізується Національним олімпійським комітетом України за підтримки Міжнародного Олімпійського Комітету - #OlympicLab.

Перша олімпійська п’ятирічка відділення НОК України в Комсомольську

11:42 | 19 апреля 2016

Днями комсомольська громада відсвяткувала значуще для всього міста свято – п’ятиріччя з дня заснування у місті представництва Національного олімпійського комітету України.

«Херсон – здорове місто»

11:42 | 19 апреля 2016

16 квітня в Херсонському вищому училищі фізичної культури відбувся Всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків на кубок мера.

На Хмельниччині провели змагання на честь Олімпійських чемпіонів

11:29 | 19 апреля 2016

На високому організаційному та емоційному рівні в старовинному Кам’янці-Подільському відбувся V відкритий чемпіонат Хмельницької області з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських чемпіонів 1972 року – найкращої дискоболки ХХ століття Фаїни Мельник та знаного в світі фахівця з метання молота Анатолія Бондарчука.

Президент компанії PEAK Sport з робочим візитом відвідав Київ

10:58 | 19 апреля 2016

Цими днями відбувся робочий візит керівництва одного з найбільших спонсорів Національного олімпійського комітету України компанії PEAK Sport, яка є офіційним постачальником одягу Олімпійської збірної України та партнером НОК до 2020 року й забезпечує екіпіровкою українські збірні на зимових та літніх Олімпійських, Юнацьких Олімпійських іграх, Європейських іграх та Європейських юнацьких олімпійських фестивалях.

Команда села Лінці – переможці обласного фіналу «Олімпійського лелеченя» на Закарпатті

17:11 | 18 апреля 2016

Днями в спорткомплексі «Юність» відділенням НОК України у Закарпатській області проведені змагання обласного етапу спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».

«Олімпійські лелеченята» Кіровоградщини визначили переможця змагань

15:56 | 18 апреля 2016

16 квітня на спортивному майданчику зі штучним покриттям КДЮСШ № 2 м. Кіровограда обласним відділенням Національного олімпійського комітету України спільно з обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, обласним відділенням Олімпійської академії України і відділом фізичної культури та спорту міської ради проведено фінал обласних змагань Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».

Страницы:
1 46 47 48 49 50 51 52 277
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события