Скрытый флеш

За перемогу в районному етапі «Олімпійського лелеченя» змагалося 19 команд Миколаївського району Львівщини

09:42 | 22 февраля 2016

Цими днями на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Ювілейний» м. Миколаєва на Львівщині яскраво завершилися районні змагання Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя».

Українські шаблістки - бронзові призерки етапу Кубка світу з фехтування в Бельгії!

20:58 | 21 февраля 2016

На етапі Кубка світу з фехтування на шаблях, який відбувся в Бельгії, жіноча збірна України у командному виступі посіла третє місце.

Олімпійська родина України вітає з Днем народження Володимира Бринзака!

00:01 | 21 февраля 2016

Сьогодні свій День народження святкує віце-президент Національного олімпійського комітету України, президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак.

Президент МОК Томас Бах зустрівся зі спортсменами та молодими послами

18:12 | 20 февраля 2016

У передостанній змагальний день на II зимових Юнацьких Олімпійських ігор в Ліллехаммері президент Міжнародного Олімпійського Комітету Томас Бах зустрівся з атлетами та молодими послами, де Україну представляли новоспечена бронзова призерка зі сноубордингу Дарина Кириченко й молодий посол команди Віра Передерій.

Юні спортсмени відвідали Норвезький Олімпійський музей

21:27 | 19 февраля 2016

Навчальна складова на II зимових Юнацьких Олімпійських іграх в Ліллехаммері не менш важлива, ніж спортивна. Організатори змагань зробили все можливе, щоб атлети у вільний час від тренувань та змагань могли відвідати різні музеї, познайомитись з історією та культурою країни.

Фестиваль здорового способу життя в місті Дубно

15:47 | 19 февраля 2016

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, за сприяння управління освіти, сім"ї, молоді та спорту Дубенського міськвиконкому, Відділення НОК України у Рівненській області завітали до Дубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, щоб провести фестиваль здорового способу життя серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста.

«Ігри патріотів» на Тернопільщині

13:27 | 19 февраля 2016

Третьокласникам усіх тридцяти тернопільських шкіл спільно з Тернопільським обласним відділенням Національного олімпійського комітету України запропонували взяти участь у надзвичайно захоплюючих стартах – «Іграх патріотів».

До уваги журналістів! ЗУСТРІЧАЄМО ЮНАЦЬКУ ОЛІМПІЙСЬКУ ЗБІРНУ УКРАЇНИ!

11:27 | 19 февраля 2016

Національний олімпійський комітет України запрошує Вас зустріти Юнацьку Олімпійську збірну команду України, яка повертається з II зимових Юнацьких Олімпійських ігор, що з 12 по 21 лютого відбуваються в норвезькому Ліллехаммері.

Олімпійська родина України вітає з Днем народження!

09:43 | 19 февраля 2016

Сьогодні свій День народження святкує Геннадій Чижиков - президент Торгово-промислової палати, яка є партнером Національного олімпійського комітету України.

Відбулася позачергова Асамблея Харківського відділення НОК України

15:43 | 18 февраля 2016

На Асамблеї Харківського обласного відділення НОК України, яка відбулася у середу, 17 лютого, були внесені деякі зміни до Положення організації.

Страницы:
1 73 74 75 76 77 78 79 277
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события