Скрытый флеш

ЗАЯВА МІЖНАРОДНОГО ОЛІМПІЙСЬКОГО КОМІТЕТУ ЩОДО ВІРУСУ ZIKA

10:26 | 11 февраля 2016

Міжнародній Олімпійський Комітет Медичний та Науковий Департамент Лозанна

«Олімпійське лелеченя» прилітало у «Сорочин яр» на Полтавщині

08:41 | 11 февраля 2016

Гірськолижний комплекс «Сорочин Яр», що у селі Петрівка Диканського району Полтавської області, цієї сніжної зими доволі популярне місце не тільки серед жителів області. Тут відбулися чемпіонат області та етап чемпіонату України з гірськолижного спорту, а днями – спортивно-масовий захід з популяризації зимових видів спорту для дітей «Олімпійське лелеченя». Його присвятили старту ІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор, які розпочнуться у норвезькому Ліллехаммері 12 лютого.

Фестиваль здорового способу життя сільських школярів

08:41 | 11 февраля 2016

Черговий тур обласного фестивалю здорового способу життя провели 9 лютого працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та представники відділення НОК в Рівненській області 2016 року у Томашгородському НВК школа І-ІІІ ступенів – ліцей Рокитнівського району. Вони завітали сюди, щоб нагадати учням про важливість занять фізичною культурою і спортом, та закликати до активного і здорового способу життя. Одразу після дискусії на цю важливу тему гості запропонували дітям взяти участь у спортивних естафетах та конкурсах. На пропозицію відгукнулися учні 6-8 класів.

Кіровоградщина бажає успіхів юним олімпійцям України

08:41 | 11 февраля 2016

10 лютого з нагоди участі наших спортсменів в ІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор 2016 року відділенням Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області за сприяння відділу фізичної культури та спорту міської ради і міського центру «Спорт для всіх» в Кіровоградському колегіумі проведено «Свято Олімпійського прапора».

Юні олімпійці вже у столиці II зимових Юнацьких Олімпійських ігор-2016

02:26 | 11 февраля 2016

Сьогодні, 10 лютого, близько 11 години вечора за місцевим часом збірна команда України прибула до столиці II зимових Юнацьких Олімпійських ігор – Ліллехаммера.

Українці на шляху до олімпійського Ліллехаммера

12:56 | 10 февраля 2016

Сьогодні, 10 лютого, Юнацька олімпійська збірна команда України відправилась на II зимові Юнацькі Олімпійські ігри (ЮОІ) до норвезького Ліллехаммера.

У Києві піднято державний та олімпійський прапори

12:26 | 10 февраля 2016

Перед стартом Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні Національний олімпійський комітет України започаткував нову традицію – підняття прапора НОК та державного стяга України по всій країні.

Олімпійська родина України вітає з Днем народження!

08:41 | 10 февраля 2016

Сьогодні свій День народження святкують дворазовий Олімпійський чемпіон з волейболу, перший заступник голови Харківського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Юрій Поярков, член Виконкому НОК, голова Київського відділення НОК Павло Костенко.

На білбордах Львова – знову найкращі спортсмени Львівщини

17:26 | 09 февраля 2016

За ініціативи відділення Національного олімпійського комітету України в Львівській області, партнерів відділення та усієї спортивної громадськості у Львові вже не вперше з’являються білборди із зображеннями найкращого спортсмена області за підсумками окремого місяця.

В Олімпійському домі вручені нагороди найкращим спортивним журналістам та фотографам року

15:41 | 09 февраля 2016

Сьогодні, 9 лютого, президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, Олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан та голова Комісії НОК України «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» Олег Волков нагородили переможців XV Всеукраїнського конкурсу серед спортивних журналістів «Україна олімпійська» та IX Всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії.

Страницы:
1 79 80 81 82 83 84 85 277
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события