Скрытый флеш

З нагоди 25-річчя НОК України відзначив керівників національних федерацій

09:27 | 17 декабря 2015

З нагоди 25-ї річниці Національного олімпійського комітету України президент НОК Сергій Бубка зустрівся з керівниками національних федерацій з олімпійських видів спорту.

Президент АНОК шейх Аль-Сабах отримав звання почесного доктора НУФВСУ

18:11 | 16 декабря 2015

Сьогодні в рамках святкування 25-річчя Національного олімпійського комітету України до Національного університету фізичного виховання та спорту України з візитом завітали президент Асоціації Національних олімпійських комітетів шейх Аль-Сабах, президент НОК України Сергій Бубка, керівники Національних олімпійських комітетів інших країн.

В Києві відкрито пам’ятну стелу на честь видатних олімпійців

17:12 | 16 декабря 2015

Сьогодні з нагоди святкування 25-річчя Національного олімпійського комітету України в центральному корпусі Національного університету фізичного виховання та спорту відбулося урочисте відкриття пам’ятної стели на честь чемпіонів та призерів Олімпійських ігор – випускників навчального закладу.

В Києві триває семінар-нарада НОК України з олімпійськими відділеннями

17:12 | 16 декабря 2015

Сьогодні в українській столиці за участю керівників усіх регіональних осередків Національного олімпійського комітету України розпочав роботу щорічний Всеукраїнський семінар-нарада.

Головний олімпієць світу разом з українськими чемпіонами провів фехтувальний майстер-клас

12:56 | 16 декабря 2015

З нагоди відзначення 25-річниці з дня заснування Національного олімпійського комітету України до країни прибули високоповажні гості на чолі з президентом Міжнародного Олімпійського Комітету Томасом Бахом.

До уваги журналістів!

12:11 | 16 декабря 2015

Національний олімпійський комітет України запрошує Вас на прес-конференцію, присвячену нагородженню найкращих спортсменів жовтня і листопада: бронзового призера чемпіона cвіту з боксу Геворга МАНУКЯНА та срібного призера чемпіонату світу зі спортивної гімнастики Олега ВЕРНЯЄВА, а також їх наставників – Олександра ПОЛІЩУКА та Геннадія САРТИНСЬКОГО.

Олімпійська родина відзначила 25-річчя НОК України

01:56 | 16 декабря 2015

Сьогодні Київський національний академічний театр оперети на декілька годин перетворився на справжній олімпійський майданчик, де сяяли зірки світового масштабу на чолі з президентом Міжнародного Олімпійського Комітету Томасом Бахом і президентом Асоціації національних олімпійських комітетів (АНОК) Ахмад Аль-Сабахом.

З нагоди 25-річчя НОК України Петро Порошенко зустрівся з головним олімпійцем світу

23:26 | 15 декабря 2015

З нагоди 25-ї річниці Національного олімпійського комітету України в Києві відбулася зустріч Президента України Петра Порошенка з керманичем Міжнародного Олімпійського Комітету Томасом Бахом, в якій також взяли участь президент НОК України, член Виконкому МОК Сергій Бубка, віце-президент НОК України, член Виконкому МОК Валерій Борзов, віце-президенти НОК України Григорій Суркіс та Володимир Бринзак, Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов.

Старти ветеранів спорту Хмельниччини до 25-річчя НОК України

13:41 | 15 декабря 2015

У традиційному відкритому чемпіонаті області з плавання в категорії «Мастерс», присвяченому пам’яті фундатора цього виду спорту в місті Хмельницькому Анатолію Агошкову, цьогоріч виявили бажання взяти участь 5 членів виконкому регіонального відділення Національного олімпійського комітету України.

Спортивна Сумщина

12:42 | 15 декабря 2015

Протягом двох днів у манежі Української академії банківської справи Національного банку України Сумською обласною ДЮСШ проводився чемпіонат з легкої атлетики пам’яті заслуженого тренера України М.Філенка.

Страницы:
1 95 96 97 98 99 100 101 277
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события