Скрытый раздел

«Свято сім"ї, свято спорту»

13:27 | 23 сентября 2015

Під таким девізом загальноосвітня школа №29 м. Чернігова зібрала учнів, вчителів та батьків на Всеукраїнський Олімпійський урок!

«Математика в спорті». Не чули? Столичні гімназисти демонструють реальність такої інтеграції

12:12 | 23 сентября 2015

В рамках впровадження освітньої технології інтегрування у Київській гімназії східних мов №1 відбувся «День інтеграції» навчального матеріалу з різних предметів у 1-11 класах, об’єднаних навколо теми «Здорова людина – здорова нація».

На Львівщині завершився «Кубок федерації» з веслування на байдарках і каное

11:12 | 23 сентября 2015

Протягом декількох днів на озері Наварія в Пустомитівському районі Львівщини відбулися відкриті всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное «Кубок федерації».

Олімпійський дім відвідала делегація ВАДА

10:57 | 23 сентября 2015

В Олімпійському домі відбулась зустріч представників Національного олімпійського комітету України з делегацією Всесвітнього антидопінгового агентства (ВАДА) у складі старшого директора відділу освіти та зв"язків з національними антидопінговими організаціями Роба Колера та старшого керівника відділу дотримання кодексу та правових питань Еміліано Сімонеллі.

Юні дзюдоїсти визначали найсильніших на кіровоградському татамі

09:57 | 23 сентября 2015

Протягом двох днів у кіровоградській спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву № 2 ім. Верхоланцева проходив Всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків і дівчат на призи Олімпійського чемпіона Сергія Новікова.

Тернополяни перевіряють знання з історії олімпійського руху за допомогою вікторини

09:57 | 23 сентября 2015

Ознайомлення з історією виникнення Олімпійських ігор, популяризація ідей олімпізму та пробудження інтересу до самостійної спортивної діяльності дітей на прикладі відомих атлетів, які здобули нагороди найвищого ґатунку, саме це було метою вікторин «Історія олімпійського руху», започаткованих у Тернополі в рамках «Дворових спортивних ігор».

У Херсонському державному університеті з’явився олімпійська аудиторія

17:27 | 22 сентября 2015

За підтримки Херсонського обласного відділення Національного олімпійського комітету України на базі місцевого державного університету на факультеті фізичного виховання та спорту було відкрито спеціалізовану олімпійську аудиторію.

Олімпійський урок з легкої атлетики пройшов на Тернопільщині

16:42 | 22 сентября 2015

Шість команд учнів п’ятих класів Тернопільської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 взяли участь у змаганнях з легкої атлетики за програмою «Дитяча легка атлетика ІААФ».

«Олімпійський урок» у чернігівській школі №24

16:12 | 22 сентября 2015

З самого ранку у учнів панував піднесений настрій і вони з нетерпінням очікували на гостей – випускника школи, заслуженого майстра спорту України, п’ятиразового чемпіона світу і триразового чемпіона Європи з кікбоксингу Романа Власенка, багаторазового чемпіона України з бігу на довгі дистанції серед ветеранів Миколу Левадського, відповідального секретаря Чернігівського обласного осередку НОК України Дмитра Пиріжка та директора спортивної дитячої юнацької школи №1 Сергія Романчука.

«Олімпійська лінійка» у Чернігові пройшла весело і по-спортивному

16:12 | 22 сентября 2015

За підтримки Чернігівського обласного осередку НОК України на базі місцевої ЗОШ №18 відбулася «Олімпійська лінійка».

Страницы:
1 127 128 129 130 131 132 133 277
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события