Скрытый раздел

Призерка Олімпійських ігор Світлана Мазій зустрілась з київськими студентами

13:40 | 09 апреля 2015

Вчора, у Київському університеті ім. Бориса Грінченка відбулась освітньо-пізнавальна конференція «Олімпізм - життєва філософія сучасної студентської молоді», яка присвячувала відзначенню Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру.

Сергій Бубка під час оголошення програми кандидата в президенти ІААФ обіцяє підняти легку атлетику на нову висоту

16:25 | 08 апреля 2015

Легенда легкої атлетики, президент Національного олімпійського комітету України та член Виконкому Міжнародного Олімпійського Комітету Сергій Бубка висунув свою кандидатуру на пост президента ІААФ (Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій), задекларувавши план «підняти легку атлетику на нову висоту».

В Києві стартував всеукраїнський проект #ТиЛідер: Твори! Вивчай! Перемагай! Почни з себе

14:25 | 08 апреля 2015

Сьогодні з нагоди Міжнародного дня спорту та під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО в Новопечерській школі міста Києва відбулося урочисте відкриття проекту #ТиЛідер, який реалізується Національним олімпійським комітетом України у партнерстві з Програмою розвитку ООН та за підтримки Фундації Кока-Кола в рамках міжнародної програми New World.

Донеччина долучилась до Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру

13:55 | 08 апреля 2015

В легкоатлетичному манежі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №4 управління освіти Маріуполя, що на Донеччині, відбувся захід, приурочений Міжнародному дню спорту заради миру та розвитку.

«Шалена руханка» та біг за здоров’ям

13:41 | 08 апреля 2015

Цьогорічна весна не надто балує ужгородців погожими днями, але не дивлячись ні на що, всі бажаючі зібрались на площі поблизу «Театру ляльок», аби разом відзначити Міжнародний день спорту заради розвитку та миру і Всесвітній день здоров’я.

Чернігівське обласне відділення НОК та благодійний фонд «Поліський оберіг» співпрацюватимуть разом

13:11 | 08 апреля 2015

З метою покращення роботи Чернігівського обласного осередку НОК України в залі засідань Національного педагогічного університету ім. Т. Шевченка голова осередку Національного олімпійського комітету Микола Носко провів робочу нараду членів Виконкому та членів обласного осередку НОК.

У Сумах визначено найспортивнішу родину

12:40 | 08 апреля 2015

У Сумському спортивному комплексі «Авангард» відбувся обласний фестиваль «Мама, тато, я - спортивна сім’я», присвячений Міжнародного дню спорту заради розвитку та миру.

Вінницькі призери Олімпіад провели урок з майбутніми педагогами

12:17 | 08 апреля 2015

З нагоди Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру на базі Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу пройшла зустріч з уславленими олімпійцями.

Львівщина нагородила найкращих спортсменів лютого та березня

11:41 | 08 апреля 2015

6 квітня 2015 року в залі Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки з нагоди відзначення Міжнародного дня спорту за участю першого заступника Міністра молоді та спорту України, віце-президента Національного олімпійського комітету України, президента Федерації легкої атлетики України Ігоря Гоцула відбулося розширене засідання виконкому відділення НОК України у Львівській області.

Шахові поєдинки та спортивні зустрічі до Міжнародного дня спорту

11:11 | 08 апреля 2015

З нагоди святкування Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру Кіровоградське обласне відділення спільно з міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і відділу фізичної культури та спорту міськради провело ряд заходів.

Страницы:
1 193 194 195 196 197 198 199 277
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события