Скрытый раздел

«Олімпійський день» завітав у Ямпільський район

23:55 | 30 июля 2014

Задля популяризації спорту, олімпійського руху та пропаганди здорового способу життя, а також активізації фізкультурно-масової роботи у навчальних закладах району і залучення широких верств населення району до занять спортом у Ямпільському районі Сумської області пройшов «Олімпійський день».

«Олімпійське літо» на Вінниччині

14:55 | 30 июля 2014

Днями до лікувально-оздоровчого спортивного комплексу «Маяк» (с.Селище, Тиврівський р-н, Вінницька обл.) завітали представники обласного відділення Національного олімпійського комітету та обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» для проведення фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період «Олімпійське літо».

Спортивне свято в дитячих таборах відпочинку Конотопу

09:55 | 30 июля 2014

Представники Сумського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, відділ міської ради у справах молоді та спорту, міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Конотопської міської ради провели у місті на базі дитячого оздоровчого табору відпочинку «Зорька» міжтаборову Спартакіаду.

Палке «Олімпійське літо!» в оздоровчих таборах Кіровоградщини

09:40 | 29 июля 2014

До оздоровчого табору «Жовтень» (с.Бірки, Олександрівський р-н, Кіровоградська обл.) завітали представники обласного відділення Національного олімпійського комітету та обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» для проведення з працівниками табору спільного заходу в рамках організації й проведення масових спортивних заходів «Олімпійське літо».

«Тиждень спорт-меню»

09:10 | 29 июля 2014

Днями численні жителі і гості обласного центру Чернігівщини, які цим по-літньому жарким днем заповнили центральний міський пляж «Золотий берег», мали унікальну можливість активно відпочити разом з нашими прославленими спортсменами, поставити їм запитання, взяти участь у веселих стартах, перевірити свої знання на олімпійську тематику, отримати призи і сфотографуватися з олімпійцями.

На українському ТБ стартує нова олімпійська програма

14:40 | 28 июля 2014

За підтримки Національного олімпійського комітету України напередодні ІІ Юнацьких Олімпійських ігор в Нанкіні на українському телебаченні стартує цикл нової програми «Шлях до перемоги. Нанкін-2014».

Спортивне свято в таборі «Сокіл» на Золочівщині

14:40 | 28 июля 2014

За підтримки відділенням Національного олімпійського комітету України у Львівській області, обласного центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх», управління молоді та спорту облдержадміністрації у оздоровчому дитячому таборі «Сокіл», що на Львівщині, відбулося спортивне свято у рамках Всеукраїнської акції «Олімпійське літо».

Вогонь II Юнацьких Олімпійських ігор помандрував Україною

13:55 | 28 июля 2014

Вже за доброю традицією, яка ініційована Національним олімпійським комітетом України, на знак підтримки наших олімпійців перед початком найголовніших стартів чотирьохріччя по всій країні крокує естафета олімпійського вогню та відбуваються церемонії підняття державного прапору та прапору НОК України.

Ірина Мерлені провела з артеківцями Олімпійську розминку

15:25 | 25 июля 2014

Олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені завітала до МДЦ «Артек-Карпати» на святкування Дня артеківського вожатого.

Кубок Школьникова поїде до Білорусі

15:10 | 25 июля 2014

На центральному стадіоні міста Чернігова відбувся перший турнір із футболу серед ветеранів пам’яті видатного чернігівського футболіста та тренера Юхима Школьникова.

Страницы:
1 203 204 205 206 207 208 209 277
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события