Скрытый раздел

«Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок» на Кіровоградщині

14:25 | 24 апреля 2014

З метою розвитку олімпійського руху в Україні, пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму Національним олімпійським комітетом України щороку проводиться Всеукраїнська акція «Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок», в рамках яких здійснюється безкоштовне забезпечення закладів освіти України літературою олімпійської тематики та спортивним інвентарем.

Сергій Бубка: «Спортивні перемоги консолідують суспільство»

13:25 | 24 апреля 2014

«Спортивні перемоги консолідують суспільство заради нових звершень, надихають на взаємоповагу та взаєморозуміння і допомагають зберегти мир та спокій в Україні», - на цьому наголосив президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка під час відкриття Всеукраїнської церемонії «Герої спортивного року».

Україна дізналася імена переможців премії «Герої спортивного року»

22:10 | 23 апреля 2014

Сьогодні в «Олімпійському дворику» НСК «Олімпійський» зібралася спортивна родина України, щоб в рамках VIII Всеукраїнської урочистої церемонії «Герої спортивного року» вшанувати видатні досягнення вітчизняних спортсменів. Яскраве дійство, організоване Національним олімпійським комітетом України та Міністерством молоді та спорту, зібрало разом видатних олімпійців різних поколінь, кожен з яких зробив неоцінений внесок в розвиток олімпійського руху України.

«Веселі старти на льоду»

13:55 | 23 апреля 2014

У Великдень, смачною паскою та гарним настроєм зустрічав гостей столичний каток на вул. Лайоша Гавро 4г.

Визначені переможці Кубку Чернігівщини з легкоатлетичного кросу

13:25 | 23 апреля 2014

З метою подальшого розвитку легкої атлетики в області і залучення населення, в першу чергу учнівської молоді, до регулярних занять легкою атлетикою в міському парку культури та відпочинку міста Чернігова за підтримки обласного осередку НОК України був організований та проведений відкритий командний Кубок області з легкоатлетичного кросу серед чоловіків і жінок, юніорів і юніорок, юнаків і дівчат.

«Герої спортивного року» у Twitter

15:10 | 22 апреля 2014

23 квітня в «Олімпійському дворику» НСК «Олімпійський» відбудеться щорічна Всеукраїнська урочиста церемонія «Герої спортивного року-2013».

Сергій Бубка зустрівся з генеральним директором ЮНЕСКО

14:55 | 22 апреля 2014

Сьогодні президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка взяв участь у зустрічі з генеральним директором Організації Об"єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) Іриною Боковою.

У Самборі визначилась команда-учасниця обласного фіналу «Олімпійського лелеченя»

11:10 | 22 апреля 2014

У спортивному залі Самбірської ДЮСШ завершився 3-й етап Всеукраїнського заходу «Олімпійське лелеченя», організований відділом у справах молоді та спорту, відділом освіти виконавчого комітету Самбірської міської ради за активної підтримки відділення НОК України у Львівській області.

Олена Петрова зустрілась з учнями Сумської школи

11:10 | 22 апреля 2014

Сумське обласне відділення НОК України продовжує свою освітню олімпійську програму, адже інтерес до олімпійського руху, здорового способу життя, успіхів провідних атлетів Сумщини й України в області зростає.

Суми приймали міські змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

11:10 | 22 апреля 2014

З нагоди Всесвітнього дня здоров’я у спортивному комплексі «Авангард» центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Сумського обласного відділення НОК України, були проведені традиційні змагання серед спортивних сімей - «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Страницы:
1 242 243 244 245 246 247 248 277
Текущие события

Будущие события

Прошедшие события