Легкоатлетичні змагання пройшли на Чернігівщині

11:56 | 26 октября 2016

Днями на базі СДЮШОР з лижного спорту проведено відкриті обласні змагання з легкоатлетичного курсу пам’яті Віктора Філіпова.

Привітати учасників змагань, а також побажати їм натхнення та перемоги завітали начальник управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Микола Конопацький, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, заступник голови відділення НОК України в Чернігівській області Ніна Лемеш, начальник обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Скрипченко, декан факультету фізичного виховання Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Шевченка, заслужений працівник культури і спорту Леонід Кузьомко, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Дмитро Пиріжок, директор Центру олімпійської підготовки України з лижного спорту, майстер спорту міжнародного класу В’ячеслав Деркач.

Право підняти прапор, як знак відкриття змагань було надано чемпіону України з бігу на 800 метрів, учаснику АТО Владиславу Голубу, а також чемпіонці та багаторазовій призерці чемпіонатів України Ярославі Закатовій.

Протягом двох днів учні та студенти навчальних закладів області змагались за призові місця.

У турнірі брали участь команди дитячо-юнацьких спортивних шкіл, загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів області. Загалом 45 команд та близько 500 спортсменів з Чернігівщини та гості з інших областей.

Після закінчення змагань всі переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та коштовними призами які надали відділення НОК України в Чернігівській області та вихованці Віктора Філіпова.

 

Результати у командній боротьбі:

ДЮСШ,ЗНЗ

І місце – СДЮШОР з лижного спорту

ІІ місце – КДЮСШ м.Прилук

ІІІ місце – КДЮСШ №1 м.Чернігів

 

ПТНЗ

Дівчата:

І місце – Чернігівський центр професійно-технічної освіти

ІІ місце – Прилуцький професійний ліцей

ІІІ місце – Чернігівський професійний ліцей залізничного транспорту

 

Юнаки:

І місце – Чернігівський професійний ліцей залізничного транспорту

ІІ місце – ДПТЗ Чернігівське вище професійне училище

ІІІ місце – Чернігівський професійний будівельний ліцей

 

ВНЗ (коледжі, технікуми):

Дівчата:

І місце – Н.Сіверське медичне училище

ІІ місце – Коледж економіки і технологій ЧНТУ

ІІІ місце – Чернігівський базовий медичний коледж

 

Юнаки:

І місце – Чернігівський промислово-економічний коледж

ІІ місце – Чернігівський кооперативний технікум

ІІІ місце – Ніжинський агротехнічний коледж

 

ВНЗ (університети, інститути):

І місце – Чернігівський національний педагогічний університет

ІІ місце – Ніжинський агротехнічний інститут

ІІІ місце – Чернігівський національний технологічний університет
 

Источник
Олимпийские игры 15:18 | 07 августа 2020 Виртуальные олимпийские игры с 8 по 23 августа Олимпийские игры 22:40 | 09 апреля 2020 Правила виртуальной Олимпиады – 2020 Олимпийские игры 15:50 | 03 апреля 2020 Как не опоздать на старт Олимпийские игры 15:59 | 31 марта 2020 Как появились серебряно-бронзовые «Медали дружбы» Олимпийские игры 17:50 | 29 марта 2020 Как кофе на всех не хватило Бокс 21:00 | 13 марта 2020 Олимпийский квалификационный турнир по боксу - 2020. Расписание 1 дня Олимпийские игры 13:04 | 09 декабря 2019 Решение WADA - Россия дисквалифицирована на 4 года Олимпийские игры 00:20 | 13 июля 2019 Прыжки в воду. Квалификация на Олимпиаду - 2020 Олимпийские игры 00:00 | 11 октября 2018 Медальный зачёт. Юношеские Олимпийские Игры - 2018. Буэнос-Айрес Олимпийские игры 00:55 | 07 октября 2018 В Буэнос-Айресе стартуют Юношеские Олимпийские Игры