«Олімпійський Дует: вчитель + учень» пройшов на Дніпропетровщині

15:56 | 20 декабря 2016

Чудове спортивне свято на честь 26-річчя Національного олімпійського комітету України та 25-річного ювілею з дня заснування Олімпійської академії України відбулося в спортивній залі Кам’янської ЗОШ Нікопольського району.

Змагання, що вже встигли стати традиційними для Дніпропетровщини, – «Олімпійський Дует: вчитель + учень».

«Спортивні батли» пройшли на призи воїна АТО, старшого лейтенанта танкових військ Андрія Терещенка, за сприяння обласного відділення НОК України й зібрали 16 команд з усього району, що визначали найкращих у п’яти видах: естафетному бігу, метанні м’яча в ціль, баскетболі, настільному тенісі та волейболі.

На урочистому відкритті заходу з привітальними словами до учасників звернулись голова Нікопольської районної ради Микола Матюк, виконавчий директор Дніпропетровського відділення НОК України Олександр Дювбаков, директор Кам’янської школи Юрій Кавалер та учасник бойових дій в АТО Андрій Терещенко. Також на святі були присутні почесні гості: Заслужені вчителі України Олексій Орловський та Микола Корнєв, Заслужений працівник профспілок України Олександр Лісов, майстер спорту з легкої атлетики Вадим Щуренко та перший чемпіон незалежної України серед юніорів в потрійному стрибку Сергій Чаус, який традиційно надав спеціальний приз для переможця з естафетного бігу — акустичну аудіосистему.

І ось розпочались самі змагання. Запорукою успіху в них стали гарна фізична та технічна підготовка всіх учасників, тактичні дії в різних ситуаціях, а головне взаємодія і розуміння одне одного вчителя та його учня, що були єдиною командою у всіх видах змагань. Безкомпромісна боротьба на спортивних майданчиках завершилась і настала урочиста мить нагородження переможців і призерів, яких чекали грамоти, медалі і кубки від відділення НОК України та його доброго партнера – компанії SYWORKS.

На п’єдестал пошани піднялися у естафетному бігу — Веселівська ЗОШ (вчитель Михайло Еременко), Кіровська ЗОШ (вчитель Валерій Прилепко), Капулівська ЗОШ (вчитель Тетяна Кузьминчук); у метанні — Павлопільська ЗОШ (вчитель Леонід Піркавець), Червоногригорівська ЗОШ (вчитель Анастасія Москаленко),Червоногригорівська ЗОШ (вчитель Максим Москаленко); у баскетболі - Кам’янська ЗОШ (вчитель Олександр Клименко), Червоногригорівська ЗОШ (вчитель Анастасія Москаленко), Кам’янська ЗОШ (вчитель Дмитро Солдатов); у волейболі - Менжинська ЗОШ (вчитель Андрій Фініковський), Червоногригорівська ЗОШ (вчитель Світлана Огородня), Червоногригорівська ЗОШ (вчитель Максим Москаленко); у настільному тенісі - Кам’янська ЗОШ (вчитель Олександр Клименко), Менжинська ЗОШ (вчитель Андрій Фініковський), Павлопільська ЗОШ (вчитель Леонід Піркавець).

Источник
Олимпийские игры 15:18 | 07 августа 2020 Виртуальные олимпийские игры с 8 по 23 августа Олимпийские игры 22:40 | 09 апреля 2020 Правила виртуальной Олимпиады – 2020 Олимпийские игры 15:50 | 03 апреля 2020 Как не опоздать на старт Олимпийские игры 15:59 | 31 марта 2020 Как появились серебряно-бронзовые «Медали дружбы» Олимпийские игры 17:50 | 29 марта 2020 Как кофе на всех не хватило Бокс 21:00 | 13 марта 2020 Олимпийский квалификационный турнир по боксу - 2020. Расписание 1 дня Олимпийские игры 13:04 | 09 декабря 2019 Решение WADA - Россия дисквалифицирована на 4 года Олимпийские игры 00:20 | 13 июля 2019 Прыжки в воду. Квалификация на Олимпиаду - 2020 Олимпийские игры 00:00 | 11 октября 2018 Медальный зачёт. Юношеские Олимпийские Игры - 2018. Буэнос-Айрес Олимпийские игры 00:55 | 07 октября 2018 В Буэнос-Айресе стартуют Юношеские Олимпийские Игры