Сергій Бубка з робочим візитом відвідав Луцьк

09:56 | 13 мая 2017

12 травня президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка з візитом перебував у Луцьку.

В рамках робочої поїздки головний олімпієць країни зустрівся з активом відділення НОК України у Волинський області, очолюваного Романом Карпюком.  Сергій Бубка відзначив позитивні зрушення, що відбулися в діяльності осередку за рік, що минув після його попереднього візиту на Волинь. Разом з тим, президент НОК наголосив на необхідності подальшого значного підвищення ефективності діяльності олімпійського відділення. Учасники зустрічі обговорили програми підтримки олімпійців, розбудови спортивної інфраструктури, олімпійської спадщини, взаємодії з органами державної влади, реалізації олімпійських проектів та програм.

 Питання розвитку спорту та олімпійського руху Сергій Бубка обговорив під час зустрічі з виконувачем повноважень міського голови Луцька Ігорем Поліщуком.  

Разом із поважною делегацією Європейської Атлетики на чолі з президентом ЄА Свейном Арне Хансеном та у складі з членами Ради ЄА Грегором Бенчіною та Мартоном Гюлаєм, а також президентом Федерації легкої атлетики України Ігорем Гоцулом у супроводі президента Федерації легкої атлетики Волинської області Володимира Рудюка і представників Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Сергій Бубка, який є також першим віце-президентом Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (ІААФ), оглянув стадіон «Авангард». За словами Свейна Арне Хансена, він не бачить ніяких перешкод, щоб луцький «Авангард» прийняв наступного року командний чемпіонат Європи з багатоборств.

Відвідала делегація ще один спортивний об’єкт міста – Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, інфраструктура якого дійсно вражає. Басейн, сучасні ігрові майданчики, зали боксу та важкої атлетики. На базі спорткомплексу ліцею відбулися змагання за програмою «Дитяча легка атлетика ІААФ. Тут найбільша увага була прикута до президента Національного олімпійського комітету. Олімпійський чемпіон Сергій Бубка спілкувався з дітлахами та ліцеїстами, фотографувався, роздавав автографи і, разом з колегами, подарунки від НОКу. А ще Сергію Бубці було доручено почесну місію – вручити медалі переможцям Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді. На прощання Бубка подарував Ліцею прапор НОК України. Так само, як декількома годинами раніш він це зробив на «Авангарді».

А насамкінець гості вирушили до Замку Любарта, де взяли участь в урочистій церемонії відкриття Міжнародної матчевої зустрічі юніорських збірних України, Кіпру, Румунії, Білорусі та Ізраїлю, яка відбудеться у Луцьку 13 травня. Театралізоване дійство, сотні повітряних кульок, які здійнялися в небо, і, звичайно, теплі побажання учасникам. 

Источник
Олимпийские игры 15:18 | 07 августа 2020 Виртуальные олимпийские игры с 8 по 23 августа Олимпийские игры 22:40 | 09 апреля 2020 Правила виртуальной Олимпиады – 2020 Олимпийские игры 15:50 | 03 апреля 2020 Как не опоздать на старт Олимпийские игры 15:59 | 31 марта 2020 Как появились серебряно-бронзовые «Медали дружбы» Олимпийские игры 17:50 | 29 марта 2020 Как кофе на всех не хватило Бокс 21:00 | 13 марта 2020 Олимпийский квалификационный турнир по боксу - 2020. Расписание 1 дня Олимпийские игры 13:04 | 09 декабря 2019 Решение WADA - Россия дисквалифицирована на 4 года Олимпийские игры 00:20 | 13 июля 2019 Прыжки в воду. Квалификация на Олимпиаду - 2020 Олимпийские игры 00:00 | 11 октября 2018 Медальный зачёт. Юношеские Олимпийские Игры - 2018. Буэнос-Айрес Олимпийские игры 00:55 | 07 октября 2018 В Буэнос-Айресе стартуют Юношеские Олимпийские Игры