«Вчитель+учень – Олімпійський дует» у новому відремонтованому спортзалі

09:12 | 19 октября 2017

З метою формування здорового способу життя, підняття престижності ролі вчителя в суспільстві, створення сприятливих умов для зміцнення здоров’я громадян як найвищої соціальної цінності, забезпечення реалізації права особи на оздоровчу рухову активність, вже втретє поспіль в спортивному залі Кам’янської ЗОШ Нікопольського району відбувся відкритий Всеукраїнський спортивно-масовий захід з ігрового багатоборства на призи воїна АТО старшого лейтенанта танкових військ Андрія Терещенка «Вчитель + учень – Олімпійський дует» присвячений Дню Захисника України.

Нагадаємо, що нещодавно спортивна зала Кам’янської ЗОШ була повністю реконструйована та відремонтована завдяки гранту партнеру НОК України – компанії DOW, та надихала усіх учасників на нові звершення й спортивні досягнення.

Захід пройшов за підтримки відділення НОК України в Дніпропетровській області, обласної ради та Народного депутата України Андрія Шипко, який встановив чималий призовий фонд турніру.

Рекордним за кількістю учасників став спортивно-масовий захід цього року. 24 дуети із Запорізької області, Томаківського району, міста Нікополя та Нікопольського району в чесній спортивній боротьбі розіграли чудові призи.

Виконавчий директор відділення НОК України у Дніпропетровській області Олександр Дювбаков відмітив, що приємно підтримувати регіони, де щорічно проводяться олімпійські заходи. Одним із флагманів олімпійського руху в області є Кам’янська ЗОШ І-ІІІ ступенів та Нікопольський район. За словами представника Національного олімпійського комітету, можливо вже в наступному році цей спортивно-масовий та патріотичний захід увійде до календаря змагань обласного відділення НОК та участь у ньому візьмуть команди й з інших областей України.

Змагання за правилами пляжного волейболу держали в напрузі як учасників, так і вболівальників до останньої фінальної гри. Перемогу в цій грі отримала пара Приміської ЗОШ Андрій Фініковський та Юлія Дрок. На другому місці олімпійський дует в складі Світлани Огородньої та Романа Чигріна (Червоногригорівська ЗОШ), третіми були наші запорізькі гості Олександр Сухов та Катерина Кузнєцова (м. Енергодар, гімназія «Гармонія»).

У гімнастичному залі школи паралельно з волейболом проходив турнір з настільного тенісу. Всі пари старались увійти до призової трійки. Випередивши в фіналі своїх суперників, перемогу святкував сімейний дует з Кам’янської ЗОШ Олександр та Дарія Клименки. Другими були Олександр Путря та Каріна Хорошевська з Володимирівської ЗОШ Томаківського району. На третьому місці – Михайло Єременко та Ольга Спірова (Веселівська ЗОШ).

На церемонії нагородження кожен дует, незалежно від зайнятого місця, отримав пам’ятні дипломи лауреатів Всеукраїнських змагань та статуетки “Ніка”. Велика подяка за призи Національному олімпійському комітету України та фірмі DOW (директор представництва Олександр Олександров). Від райкому профспілки працівників освіти і науки (голова Олександр Бортновський) призери змагань з настільного тенісу отримали тенісні ракетки, а з волейболу – м’ячі. А на переможців змагань з волейболу чекали грошові винагороди! Також всі призери й переможці отримали традиційні для змагань Кубки та медалі від Андрія Шипко, а також набори подарунків від обласного відділення НОК України.

Всі учасники Всеукраїнського заходу відмітили відмінну організацію заходу, проведеного до Дня Захисника Вітчизни, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

Загальне фото на згадку та надія на нову зустріч на спортивних майданчиках переповнювала серце як вчителів так і їх вихованців.

Источник
Олимпийские игры 15:18 | 07 августа 2020 Виртуальные олимпийские игры с 8 по 23 августа Олимпийские игры 22:40 | 09 апреля 2020 Правила виртуальной Олимпиады – 2020 Олимпийские игры 15:50 | 03 апреля 2020 Как не опоздать на старт Олимпийские игры 15:59 | 31 марта 2020 Как появились серебряно-бронзовые «Медали дружбы» Олимпийские игры 17:50 | 29 марта 2020 Как кофе на всех не хватило Бокс 21:00 | 13 марта 2020 Олимпийский квалификационный турнир по боксу - 2020. Расписание 1 дня Олимпийские игры 13:04 | 09 декабря 2019 Решение WADA - Россия дисквалифицирована на 4 года Олимпийские игры 00:20 | 13 июля 2019 Прыжки в воду. Квалификация на Олимпиаду - 2020 Олимпийские игры 00:00 | 11 октября 2018 Медальный зачёт. Юношеские Олимпийские Игры - 2018. Буэнос-Айрес Олимпийские игры 00:55 | 07 октября 2018 В Буэнос-Айресе стартуют Юношеские Олимпийские Игры