В Жовкві завершився обласний спортивний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

09:26 | 29 марта 2018

Цими днями у місті Жовква відбувся обласний фестиваль Львівщини «Мама, тато, я – спортивна сім’я», який проводився за програмою ХХVІІ спортивних Ігор Львівщини та змагань серед людей з інвалідністю.

Змагання спортивних сімей відбувалися в ігровому залі Жовківської ДЮСШ під орудою управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівського обласного центру фізичного здоров"я населення «Спорт для всіх», КЗ ЛОР «Львівський регіональний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» за підтримки відділення НОК України у Львівській області.

Участь у змаганнях брали сімейні команди у складі: мати, батько та дитина (хлопчик або дівчинка 2008-2010 р.н.). У особисто-командних змаганнях виступали команди міст обласного значення та районів області. Родини випробовували свої сили у командній та в особистій першостях, до яких входила низка різноманітних спортивних естафет: зокрема естафети «Мисливство», «Смуга перешкод», «Слалом», «Хокей», «Єралаш».

Загалом в обласному фіналі змагалися 24 команди: 10 команд районів області та 4 команди з міст обласного значення.

Відтак кращою спортивною сім’єю Львівщини стала сім"я Городецьких з м. Червонограда: мама - Юлія, тато - Дмитро та син - Олександр!

У змаганнях серед людей з інвалідністю взяли участь сім’я Сороки з Городоцького району та сім’я Мицик з міста Новий Розділ. Вони виконували вправи у естафетах «Мисливство», «Слалом» та «Хокей».

Усі переможці та призери були відзначені організаторами кубками, медалями та грамотами від Львівського обласного центру «Спорт для всіх», а також подарунками від відділення НОК України у Львівській області.

Варто зауважити, що переможці обласних змагань будуть представляти Львівщину в національному фіналі Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я», що відбудеться 9-12 червня 2016 року в Херсонській області.

Але попри офіційні результати – переможцями були усі учасники – сімейні команди були задоволені можливістю випробувати себе на спортивній арені, представити свій район чи місто, можливістю поспілкуватися й загалом цікаво й змістовно провести час у сімейному колі.

За результатами змагань збірні команди міст та районів області посіли такі місця:

Командна першість (команди міст обласного значення та районів області):

 

І місце – м. Червоноград

ІІ місце –Сокальський район

ІІІ місце – Жовківський район

ІV місце – м. Новий Розділ

V місце – м. Самбір

VІ місце – Самбірський район

VІІ місце – м. Стрий

VIII місце – Старосамбірський район

IX місце – Пустомитівський район

X місце – Бродівський  район

XI місце – Стрийський район

XII місце –Городоцький район

XIII місце – Перемишлянський район

XIV - Буський район

Особиста першість серед сімей, які виконували комплексні естафети усієї програми, в т.ч. естафети на воді:

 

І місце – сім"я Городецьких (м. Червоноград)

ІІ місце – сім"я Винниченко (Сокальський район)

ІІІ місце – сім"я Коваленко (м. Новий Розділ)

 

Особиста першість серед сімей, які виконували комплексні естафети тільки в спортзалі:

 

І місце – сім"я Денис (Жовківський район)

ІІ місце – сім"я Гладьо (Самбірський район)

ІІІ місце – сім"я Смеречанських (м. Червоноград)

Источник
Олимпийские игры 15:18 | 07 августа 2020 Виртуальные олимпийские игры с 8 по 23 августа Олимпийские игры 22:40 | 09 апреля 2020 Правила виртуальной Олимпиады – 2020 Олимпийские игры 15:50 | 03 апреля 2020 Как не опоздать на старт Олимпийские игры 15:59 | 31 марта 2020 Как появились серебряно-бронзовые «Медали дружбы» Олимпийские игры 17:50 | 29 марта 2020 Как кофе на всех не хватило Бокс 21:00 | 13 марта 2020 Олимпийский квалификационный турнир по боксу - 2020. Расписание 1 дня Олимпийские игры 13:04 | 09 декабря 2019 Решение WADA - Россия дисквалифицирована на 4 года Олимпийские игры 00:20 | 13 июля 2019 Прыжки в воду. Квалификация на Олимпиаду - 2020 Олимпийские игры 00:00 | 11 октября 2018 Медальный зачёт. Юношеские Олимпийские Игры - 2018. Буэнос-Айрес Олимпийские игры 00:55 | 07 октября 2018 В Буэнос-Айресе стартуют Юношеские Олимпийские Игры