Олимпийские игры

Зустріч відомих легкоатлеток з вихованцями КДЮСШ № 1 м. Чернігова

14:12 | 01 ноября 2017

Вчора, 31 жовтня, в КДЮСШ №1 Управління освіти Чернігівської міської ради-відбулася зустріч дітей-спортсменів відділення легкої атлетики з учасницями Олімпійських ігор з легкої атлетики Ольгою Бібік та Наталією Беркут. До речі, Наталія зараз працює викладачем у КДЮСШ №1.

Кіровоградщина приймала турнір з волейболу

11:57 | 01 ноября 2017

В спортивній залі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка за сприяння відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області відбувся ІХ традиційний турнір з класичного волейболу серед жіночих команд, присвячений пам’яті старшого тренера-викладача кафедри фізичного виховання і оздоровчої фізичної культури Янчук Ольги Володимирівни.

Ігор Радівілов – найкращий спортсмен жовтня в Україні!

11:12 | 01 ноября 2017

Гімнаст Ігор Радівілов визнаний Національним олімпійським комітетом найкращим спортсменом жовтня в Україні. Його особистого наставника В’ячеслава Лаврухіна названо найкращим тренером другого осіннього місяця відповідно.

На Вінниччині відбувся відкритий Кубок області з важкої атлетики, присвячений пам’яті рекордсмена світу Анатолія Житецького

09:57 | 01 ноября 2017

Спортивна зала обласної організації ФСТ «Колос» приймала кращих важкоатлетів області серед чоловіків та жінок, які змагались за призи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації і обласного відділення НОК України у традиційних змаганнях, присвячених пам’яті рекордсмена світу Анатолія Житецького.

Олімпійська родина вітає з Днем народження!

09:12 | 01 ноября 2017

Сьогодні свій День народження святкує Олімпійський чемпіон з веслування на байдарках і каное Сергій Пострєхін.

На Буковині факультет фізичної культури та здоров’я людини відсвяткував 9-річчя

09:12 | 01 ноября 2017

Днями у палаці «Академічний» відбувся святковий концерт з нагоди 9-ї річниці з дня створення факультету фізичної культури та здоров’я людини, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Сергій Бубка: «До старту олімпійських змагань в Пхьончхані лише 100 днів»

16:42 | 31 октября 2017

Президент Національного олімпійського комітету взяв участь в засіданні Організаційного комітету з підготовки до Олімпійських ігор, де поінформував про роботу НОК з забезпечення участі наших олімпійців в найголовніших зимових стартах чотириріччя та окреслив основні проблеми подальшого розвитку спорту.

Відбулось засідання Оргкомітету з підготовки до Олімпійських ігор

16:12 | 31 октября 2017

Сьогодні під головуванням Віце-Прем’єр-міністра України В’ячеслава Кириленка відбулось засідання Організаційного комітету з підготовки та участі спортсменів України в Олімпійських іграх. В засіданні взяли участь президент НОК України Сергій Бубка, Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, президент Спортивного комітету України Ілля Шевляк, керівники міністерств та відомств, представники різних областей, спортивних федерацій та фізкультурно-спортивних товариств. Учасники розглянули питання про хід підготовки національної збірної команди України до ХХІІІ зимових Олімпійських ігор в м. Пхьончхан (Республіка Корея), а також стратегічні напрями підготовки до Ігор ХХХІІ Олімпіади 2020 року в Токіо.

На Сумщині пройшов осінній легкоатлетичний крос

14:42 | 31 октября 2017

Днями на території парку культури та відпочинку І.М. Кожедуба в місті Суми відбулися змагання з обласного осіннього легкоатлетичного кросу. Організаторами заходу були КЗ СОР ОДЮСШ „Регіональний центр зимових видів спорту”, СОО ФСТ «Україна» та відділення НОК України в Сумській області.

«Золота осінь» на Харківщині

14:42 | 31 октября 2017

За сприяння відділення НОК України в Харківській області в Олексіївському лісному масиві відбувся традиційний районний олімпійський крос «Золота осінь».

Страницы:
1 131 132 133 134 135 136 137 778