Олимпийские игры

Олімпійський день знову об’єднує рівнян

09:56 | 14 июня 2018

Вже багато років поспіль на початку літа в парку культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка відбувається один з наймасштабніших спортивно-масових заходів – Олімпійський день. Свято проходить з ініціативи відділення НОК України в Рівненській області за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту та управління освіти Рівненського міськвиконкому, комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, комунального закладу «Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської міської ради та Федерації легкої атлетики Рівненської області.

У Львові завершився всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті Олега Сазонова

09:26 | 14 июня 2018

У Львові відбувся ІІІ турнір-меморіал з вільної та жіночої боротьби пам’яті заслуженого тренера України Олега Сазонова серед спортсменів 2005-2006 років народження.

У Харкові визначили найкращого спортсмена та тренера за підсумками травня

09:11 | 14 июня 2018

У відділенні НОК України в Харківській області за участі членів комісії з визначення кращого спортсмена місяця, представників спортивної громадськості Харкова та Харківської області, спортивних журналістів відбулось засідання, де було визначено тих, хто отримав відзнаки регіону за підсумками травня.

Олімпійська родина вітає з Днем народження Валерія Сушкевича!

08:41 | 14 июня 2018

Сьогодні свій День народження святкує член Виконкому Національного олімпійського комітету України, президент Національного комітету спорту інвалідів Валерій Сушкевич.

В українській столиці визначили переможців конкурсу «Healthyschools: заради здорових і радісних школярів»

17:26 | 13 июня 2018

Сьогодні на НСК «Олімпійський» відбувся фінал конкурсу міні-проектів «HealthySchools: заради здорових і радісних школярів».

На Олімпійському дні у Дніпрі провели Зірковий забіг та квести

16:56 | 13 июня 2018

У Дніпрі пройшов центральний обласний захід Олімпійський день-2018, який дав старт подібним масштабним заходам в усій Дніпропетровській області. Цього року масштабний спортивний проект відбувся на щойно реконструйованому красені-стадіоні «Олімпійські резерви».

Спортивна громадськість Івано-Франківська долучилася до заходів з відзначення Дня донора

14:56 | 13 июня 2018

З нагоди відзначення Міжнародного дня донора крові спортивна громадськість міста Івано-Франківська за сприяння відділення НОК України в Івано-Франківській області, відділу спорту Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради та міської дитячої клінічної лікарні здали кров для дітей, які цього потребують.

У Сумах відбувся чемпіонат України з лижоролерів серед ветеранів

14:41 | 13 июня 2018

Організаторами змагань стали Всеукраїнська спілка любителів лижних перегонів України та ії голова Тетяна Білоус. Підтримку також надавало Сумське відділення Національного олімпійського комітету. Гостем чемпіонату була Олена Петрова.

Визначено найкращих спортсменів та тренерів Донецької області за підсумками травня

14:26 | 13 июня 2018

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації щомісячно підводить підсумки виступів спортсменів регіону на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Олімпійський день Київщини зібрав майже чотири тисячі учасників

12:56 | 13 июня 2018

У Бучанському міському парку було проведено фінальну частину обласного заходу «Олімпійський день Київщини - 2018», в якому взяли участь делегації районів, міст обласного підпорядкування, новостворених територіальних громад, університетів, коледжів та фізкультурно-спортивних товариств. Кількість бажаючих пройнятися духом олімпізму та отримати насолоду від свята спорту досягла 3800 чоловік.

Страницы:
1 15 16 17 18 19 20 21 778