Олимпийские игры

«Дністровський каньйон – територія туризму!»

00:11 | 04 июля 2017

Останнім часом усе більш активну роль у вирішенні екологічних проблем відіграє спортивна спільнота. Спорт тісно пов’язаний з природою.

Територія активної молоді – ТАМ» - заряд позитиву та ідей

00:11 | 04 июля 2017

За підтримки Відділення НОК України в Чернігівській області протягом трьох днів, з 29 червня по 1 липня, активна молодь Чернігівщини на території комплексу «Голубі озера», що на Ріпкинщині, мала змогу відпочити, показати свої спортивні вміння, відродити та підтримати українські традиції, долучилась до різних актуальних тематичних тренінгів.

У Львові визначилися переможці відкритого літнього юніорського чемпіонату України з плавання

00:11 | 04 июля 2017

Нещодавно на Навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України у місті Львові завершився відкритий чемпіонат України з плавання серед юніорів.

На Житомирщині визначили переможців Меморіалу Лонського

00:11 | 04 июля 2017

У місті Бердичеві відбувся ХХІV Міжнародний турнір зі стрибків у висоту „ХІV Меморіал В.О. Лонського”, який проходив під патронатом НОК України та за підтримки відділення НОК України в Житомирській області. В змаганнях взяли участь спортсмени з різних куточків України та гість з Ізраїлю.

Ілля Кваша – найкращий спортсмен червня в Україні!

14:11 | 03 июля 2017

Національний олімпійський комітет України визнав стрибуна у воду Іллю Квашу найкращим спортсменом червня в Україні. Його наставницю Тетяну Мар’янко названо найкращим тренером першого літнього місяця.

«Олімпійське літо» завітало до Теребовлянської об’єднаної територіальної громади

13:56 | 03 июля 2017

«Олімпійське літо» завітало до Теребовлянської об’єднаної територіальної громади. Змагання проводились у селі Долина, Теребовлянського району, що на Тернопільщині.

Відбулося чергове засідання Виконкому Відділення НОК України в Чернігівській області

11:42 | 03 июля 2017

Чернігівська область славиться своїми спортивними досягненнями всеукраїнського та міжнародного рівнів. Так, сьогоднішнє чергове засідання виконкому відділення НОК України в Чернігівській області розпочалося саме з нагородження спортсменів та їх тренерів.

Олімпійська родина вітає з Днем народження!

11:26 | 03 июля 2017

Сьогодні свій День народження святкують бронзовий призер Олімпійських ігор 2008 року з вільної боротьби Тарас Данько і голова відділення НОК України в Черкаській області, президент Федерації триатлону України Андрій Більда.

У Житомирі відбулося розширене засідання виконкому обласної Асоціації спортивної боротьби Житомирської області

09:41 | 03 июля 2017

У зборах взяли участь заступник голови Житомирської ОДА Лагута Я. М., віце-президент АСБУ Кравченко О. М., генеральний секретар АСБУ, член Європейської Асоціації спортивної боротьби Харенко Д. Л. та ЗТУ, повний кавалер ордену "За заслуги", головний тренер збірної чоловічої команди України з вільної боротьби Савлохов Р. С., начальник управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Гресь С.М., голова «Асоціації спортивної боротьби Житомирської області» Галагаєв Б.Л. та заступник голови відділення НОК України в Житомирській області Самунь Л.С.

В Золочівському районі Львівщини відбулась низка заходів з нагоди «Олімпійського дня-2017»

09:41 | 03 июля 2017

Цими днями з нагоди заснування Міжнародного Олімпійського Комітету на Золочівщині, подібно як і в інших районах Львівщини, проведено низку спортивно-масових заходів. Зокрема, в дитячому позаміському закладі відпочинку "Сокіл" та на затишному спортивному майданчику Золочівського ДНЗ №3 "Сонечко" відбулися спортивні забави, ігри, конкурси та змагання з нагоди відзначення Олімпійського дня.

Страницы:
1 203 204 205 206 207 208 209 778