Олимпийские игры

Олімпійська родина вітає з Днем народження!

09:41 | 14 мая 2018

Сьогодні свій День народження святкують бронзова призерка Олімпійських ігор з гандболу Наталя Ляпіна і член Національного олімпійського комітету України Володимир Куцін.

У Хмельницькому відбувся турнір з настільного тенісу з нагоди Дня перемоги

09:41 | 14 мая 2018

До Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за підтримки відділення НОК України в Хмельницькій області було проведено турнір з настільного тенісу.

Дитячі змагання з тенісу в Одеській області

09:26 | 14 мая 2018

З 30 квітня по 2 травня пiд патронатом відділення Національного олімпійського комітету України в Одеській області у Чорноморську на кортах ТК Elite Tennis Club відбулися змагання Федерації тенісу України «Регіональний Огляд-Конкурс до 10 років» (Південний регіон).

Визначено найкращих спортсменів та тренерів Донецької області за підсумками квітня

09:11 | 14 мая 2018

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації щомісячно підводить підсумки виступів спортсменів регіону на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. За підсумками квітня було визначено найкращих за трьома категоріями: з олімпійських, неолімпійських видів спорту, видів спорту серед осіб з інвалідністю.

«Олімпійські історії»: легендарна Ольга Харлан відкриває в собі все нові й нові таланти

15:41 | 11 мая 2018

Вже завтра, 11 травня, на телеканалі «5 канал» за підтримки Національного олімпійського комітету України вийде новий випуск програми «Олімпійські історії».

Боксер Олексій Токарчук – найкращий спортсмен квітня на Вінниччині

13:26 | 11 мая 2018

На початку квітня у м. Тиргу-Жиу (Румунія) проходив чемпіонат Європи з боксу серед чоловіків до 22 років. Там 21-річний вихованець Вінницької школи вищої спортивної майстерності, майстер спорту міжнародного класу Олексій Токарчук виборов золоту медаль у ваговій категорії до 75 кг. Саме його обласне відділення НОК України у Вінницькій області визнало найкращим спортсменом місяця у регіоні.

У Харківському політехнічному інституті відкрили меморіальну дошку Олексію Баркалову

13:11 | 11 мая 2018

У Харкові на території спорткомплексу Національного технічного університету «ХПІ» відбулося відкриття меморіальної дошки заслуженому майстру спорту, дворазовому Олімпійському чемпіону з водного поло, випускнику цього вишу Олексію Баркалову.

У Кропивницькому провели «Ігри патріотів»

09:26 | 11 мая 2018

З нагоди відзначення 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Кропивницькому коледжі харчування та торгівлі за сприяння відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області проведено спортивно-патріотичний захід «Ігри патріотів».

Спортивне свято до Дня Перемоги у Харкові

09:11 | 11 мая 2018

У стінах та на спортивних майданчиках Харківського обласного вищого училища фізичної культури та спорту за підтримки обласного відділення НОК України відбулися змагання, присвячені 73 -річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

НОК Львівщини провів зарядку для дітей з лучником Дмитром Грачовим

09:11 | 11 мая 2018

Відомий український лучник, бронзовий призер афінської Олімпіади Дмитро Грачов провів ранкову зарядку для дітей. Захід був організований національним олімпійським комітетом України у Львівській області в рамках дитячого книжного форуму, що стартував у Львові.

Страницы:
1 33 34 35 36 37 38 39 778