Олимпийские игры

ВІТАННЯ ВЕТЕРАНАМ ВІЙНИ ПРЕЗИДЕНТА НОК УКРАЇНИ С.Н. БУБКИ

00:11 | 08 мая 2018

Дорогі ветерани! Від імені Олімпійської родини України прийміть найщиріші вітання з святом!

Міжнародні легкоатлетичні змагання Кубок «Дружба» в Ужгороді

00:11 | 08 мая 2018

В Ужгороді на Слов’янській набережній 4 травня відбулися 57-і міжнародні змагання з легкої атлетики Кубок «Дружби» та традиційний Гран-прі «Стрибки під музику – LONG JUMP & MUSIC» в рамках фестивального марафону «Сакура фест».

«Олімпійське лелеченя» на Херсонщині

00:11 | 08 мая 2018

У місті Таврійськ Новокаховського району Херсонської області на Базі зеленого туризму «Славутич» відбувся ІІІ етап Всеукраїнського спортивно- масового заходу «Олімпійське лелеченя».

Шкільні команди позмагалися у настільному тенісі на Дніпропетровщині

00:11 | 08 мая 2018

У ході робочої зустрічі між виконавчим директором відділення НОК України в Дніпропетровській області Олександром Дювбаковим та головою Верхньодніпровської районної ради Артемом Кравченко сторонами було досягнуто домовленості щодо підтримки та розвитку олімпійського руху у Верхньодніпровському регіоні. І першим кроком в реалізації програми стали змагання з настільного тенісу, в яких взяли участь 12 шкільних команд. Загалом – 66 учасників.

#OlympicLab у Харківському обласному училищі фізкультури та спорту

15:26 | 07 мая 2018

У Харкові за участі дворазової Олімпійської чемпіонки з легкої атлетики Людмили Джигалової та бронзового призера Олімпійських ігор Богдана Бондаренка, а також заслуженого тренера України Віктора Бондаренка відбулося два модулі всеукраїнського проекту НОК #OlympicLab.

У Черкасах відбувся турнір з греко-римської боротьби пам’яті Кузьми Дерев’янка

14:41 | 07 мая 2018

У місті Черкаси за підтримки обласного відділення НОК відбувся турнір з греко-римської боротьби серед юнаків, присвячений пам’яті Героя України Кузьми Миколайовича Дерев’янка.

У Житомирі відбулися обласні змагання з легкої атлетики серед учнів професійно-технічних навчальних закладів

13:56 | 07 мая 2018

Близько 400 спортсменів Житомирщини взяли участь в обласних змаганнях з легкої атлетики серед учнів професійно-технічних навчальних закладів.

Тернопільський національний педагогічний університет вшановує Олексія Бутовського

13:41 | 07 мая 2018

З нагоди 180 річниці з дня народження відомого діяча олімпійського руху, педагога, фундатора національної системи фізичного виховання Олексія Дмитровича Бутовського відбулась зустріч першого заступника голови Тернопільського обласного відділення НОК України Віталія Ігнатенка, голови обласного осередку Олімпійської академії України Андрія Огнистого з головою Вченої ради ТНПУ ім. Володимира Гнатюка, академіком Академії педагогічних наук України, професором Володимиром Кравцем.

У Запоріжжі відзначили фіналістів конкурсу «Учитель року-2018» у номінації «Фізична культура»

12:11 | 07 мая 2018

Урочисте закриття та нагородження фіналістів третього (заключного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018» у номінації «Фізична культура», одним із партнерів якого виступило Запорізьке обласне відділення НОК України на чолі з Володимиром Лобановим, відбулося 28 квітня на базі комунального вищого навчального закладу «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія» Запорізької обласної ради.

У Харкові відбувся обласний фінал «Олімпійського лелеченяти»

11:11 | 07 мая 2018

Днями у Харкові відбувся обласний фінал всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей, ініційованого НОК України, «Олімпійське лелеченя».

Страницы:
1 36 37 38 39 40 41 42 778