Олимпийские игры

У Львові змагалися кращі шкільні команди Донеччини, Луганщини та Івано-Франківщини

10:56 | 07 мая 2018

З ініціативи відділення НОК України у Львівській області, управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та за активної підтримки відповідних структур Донеччини, Луганщини та Івано-Франківщини, дружні контакти між якими тривають вже не перший рік, цими днями у Львові побували кращі шкільні команди цих областей.

В Одесі пройшли фізкультурно-оздоровчі «Тижні добрих справ»

08:56 | 07 мая 2018

Другий рік поспіль обласна комунальна організація «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки відділення НОК в Одеській області беруть участь в акції «Тижні добрих справ». За вісім років існування цей марафон став популярним і резонансним благодійним проектом.

У Кропивницькому пройшла церемонія «Спортивна гордість Кіровоградщини-2017»

00:11 | 05 мая 2018

25 квітня в м. Кропивницькому у приміщенні готелю-ресторану футбольного клубу «Зірка» відбулася церемонія нагородження найкращих спортсменів і тренерів області за підсумками минулого року «Спортивна гордість Кіровоградщини-2017».

На Черкащині продовжують змагатися в «Олімпійському лелеченяті»

00:11 | 05 мая 2018

У місті Ватутіне Черкаської області в дитячо-юнацькій спортивній школі відбулися міські змагання спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».

#OlympicLab крокує Рівненщиною

00:11 | 05 мая 2018

За ініціативи Відділення НОК України в Рівненській області та за підтримки управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА і комунального закладу «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської обласної ради відбувся модуль проекту #OlympicLab в Острозькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів. Тут навчаються діти з вадами слуху та мовлення.

У Хмельницькому відбувся гандбольний турнір на призи Лариси Заспи

00:11 | 05 мая 2018

Протягом трьох днів в спортивній залі Хмельницької ДЮСШ №1 шість команд з Тернопільської та Хмельницької областей змагалися у VIІ відритому обласному турнірі з гандболу серед дівчат 2004 року народження та молодших на призи бронзової призерки Олімпійських ігор Лариси Заспи.

Олімпійська родина вітає з Днем народження!

00:11 | 05 мая 2018

Сьогодні свій День народження святкує Олімпійський чемпіон з веслування на байдарках і каное Микола Чужиков.

НОК привітав ветеранів зі святом

14:41 | 04 мая 2018

В Києві за ініціативи Асоціації ветеранів спорту та за підтримки Національного олімпійського комітету і Міністерства молоді та спорту відбувся захід з нагоди Дня пам’яті і примирення, в якому взяли участь Міністр молоді та спорту Ігор Жданов і член Виконкому НОК, президент Асоціації олімпійців України Ніна Уманець, президент Асоціації ветеранів спорту Віктор Ткаченко.

На Дніпропетровщині визначили кращих у вікторині «Знавець олімпійського спорту»

12:26 | 04 мая 2018

3 травня на Дніпропетровщині за підтримки обласного відділення НОК України відбувся обласний конкурс-вікторина «Знавець олімпійського спорту», в якому взяли участь переможці міських та районних турів.

Спортивне свято «Грація та здоров’я» в Одесі

10:41 | 04 мая 2018

В Одесі відбулося свято спорту за підтримки обласного відділення НОК України. Його організаторами виступили комунальна організація «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у співдружності та співпраці з Одеським вищим навчальним комунальним закладом «Одеське педагогічне училище»

Страницы:
1 37 38 39 40 41 42 43 778