Олимпийские игры

На Донеччині визначили переможця обласного етапу «Олімпійського лелеченяти»

11:56 | 27 апреля 2018

25 квітня у місті Селидовому, що на Донеччині, на базі дитячо-юнацької спортивної школи відбувся фінал обласного (третього) етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» серед дітей 12-14 років.

«Бал чемпіонів»: у Чернігові відзначили найкращих спортсменів та тренерів

10:56 | 27 апреля 2018

Традиційна щорічна церемонія урочистого вшанування кращих спортсменів, тренерів і спортивних організацій Чернігівської області за підсумками 2017 року – «Бал чемпіонів» – відбулася 25 квітня у Міському палаці культури Чернігова.

Боксер Максим Галінічев здобуває звання чемпіона Європи серед молоді й путівку до олімпійського Буенос-Айреса

10:56 | 27 апреля 2018

В Італії завершився чемпіонат Європи з боксу серед молоді, на якому українські спортсмени здобули 7 медалей, 3 з яких - найвищого ґатунку.

Марина Черняк – бронзова призерка чемпіонату Європи з дзюдо!

09:56 | 27 апреля 2018

У перший змагальний день європейської першості з дзюдо, яка триває в Тель-Авіві, наша Марина Черняк стала третьою у ваговій категорії до 48 кг.

У Сумах відбувся фінал обласних змагань «Олімпійське лелеченя»

09:26 | 27 апреля 2018

У Сумській загальноосвітній школі №18 відбувся фінал змагань обласного спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя».

У Києві пройшла конференція «Фізичне виховання студентів вищих навчальних закладів»

00:11 | 27 апреля 2018

У Києві відзначають сторіччя створення Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського. За сприяння Київського міського відділення Національного олімпійського комітету України у навчальному закладі відбулася студентська науково-практична конференція «Фізичне виховання студентів вищих навчальних закладів: здобутки, проблеми та шляхи їхнього вирішення».

У Пирятині змагалися «Олімпійські лелеченята» у рамках Olympic move UA

00:11 | 27 апреля 2018

У м. Пирятин Полтавське обласне відділення НОК України спільно з адміністрацією Пирятинського ліцею провели ІІІ обласний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» – Olympic move UA.

НОК сприяє підготовці та тренуванням українських спортсменів на провідних всесвітніх аренах

16:26 | 26 апреля 2018

Сьогодні в Києві відбулася робоча зустріч президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки, віце-президента НОК, першого заступника Міністра молоді та спорту Ігоря Гоцула з делегацією з Катару, а саме з представниками компанії Aspire Logistics: директором з маркетингу Мохамедом Аль Куварі, керівником відділу організації роботи з федераціями та тренувальних зборів Ібрагімом Аль Хілал, менеджером з питань організації тренувальних зборів Віталієм Сіверським.

У Києві відбулися змагання з плавання «Олімпійська хвиля»

16:26 | 26 апреля 2018

В Університеті імені Бориса Грінченка пройшли змагання з плавання «Олімпійська хвиля», організаторами яких виступили Київське міське відділення НОК України та кафедра спорту та фітнесу університету.

«Олімпійське лелеченя» на Київщині

15:26 | 26 апреля 2018

Протягом двох з половиною місяців школярі Київщини виборювали право представляти свої регіони в обласному зональному етапі Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя». В містах, селищах і селах йшла запекла боротьба за право виходу до ІІІ обласного зонального етапу «Олімпійського лелеченяти».

Страницы:
1 41 42 43 44 45 46 47 778