Олимпийские игры

Сергій Бубка провів зустріч з представниками Посольства Японії у рамках підготовки до Олімпійських ігор-2020 у Токіо

13:56 | 13 апреля 2018

13 квітня в Олімпійському домі відбулася робоча зустріч представників Національного олімпійського комітету України з представниками Посольства Японії в Україні.

У Чернівцях пройшов Міжнародний науковий конгрес з питань фізкультури та спорту

11:41 | 13 апреля 2018

12 квітня у Мармуровій залі Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича розпочав роботу Міжнародний науковий конгрес студентів та молодих вчених «Актуальні питання фізичної культури, спорту та ерготерапії».

Валерій Борзов привітав учасників екзаменаційної сесії Академії дзюдо IJF

11:41 | 13 апреля 2018

В Києві за підтримки Національного олімпійського комітету України та Федерації дзюдо України триває перша екзаменаційна сесія Академії дзюдо IJF в Україні, що розповсюджує знання та цінності дзюдо по всьому світу.

Змагання до Дня спорту у Київському університеті імені Бориса Грінченка

11:11 | 13 апреля 2018

Київське відділення Національного олімпійського комітету України і кафедра спорту та фітнесу Київського університету імені Бориса Грінченка провели серед студентів першого курсу старти, присвячені Міжнародному дню спорту на благо миру та розвитку, який свят відзначав 6 квітня.

Дивіться церемонію «Герої спортивного року-2017» в телевізійному ефірі!

10:41 | 13 апреля 2018

Найближчими днями в ефірі українських телеканалів – Всеукраїнська урочиста церемонія «Герої спортивного року-2017»!

У Кропивницькому відбувся турнір з художньої гімнастики «Квітка України»

09:26 | 13 апреля 2018

На початку квітня у Кропивницькому традиційно проходить всеукраїнський турнір з гімнастики художньої «Квітка України». Спортивне свято проходить під егідою майстра спорту України з гімнастики художньої, переможниці всеукраїнських і міжнародних змагань Катерини Квітки.

На Львівщині нагородили плавців, які тріумфували на чемпіонаті України

00:11 | 13 апреля 2018

Сьогодні, 12 квітня, у приміщенні Львівської обласної державної адміністрації нагородили львівських плавців, які тріумфували на чемпіонаті України з плавання серед юнаків.

Знайомство студентів ТНПУ ім. В. Гнатюка з волонтерством в олімпізмі

00:11 | 13 апреля 2018

З нагоди дня міжнародного дня спорту заради розвитку і миру у загальноосвітньому закладі середньої освіти №3 міста Тернопіль в рамках реалізації проекту НОК України «#Olympic_LGT_Lab» модуль «Volunteering Olympic and human values» пройшло знайомство студентів-практикантів факультету педагогіки і психології та магістрантів факультету фізичного виховання ТНПУ ім. В.Гнатюка з волонтерством в олімпізмі та залученням молоді до волонтерства.

Міжнародний день спорту в Балаклії на Харківщині

00:11 | 13 апреля 2018

За ініціативи Організації Об"єднаних Націй та за підтримки Міжнародного Олімпійського Комітету 6 квітня по всьому світу відзначається Міжнародний день спорту заради розвитку та світу. Національний олімпійський комітет України активно підтримує цю ініціативу та реалізує цілий ряд заходів, а саме майстер-класи уславлених спортсменів, зустрічі з Олімпійськими чемпіонами та призерами, різноманітні конкурси та лекції на спортивну тематику тощо.

Анастасія Сапсай – найкраща спортсменка березня на Черкащині

16:41 | 12 апреля 2018

Звання кращого спортсмена березня на Черкащині здобула майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо Анастасія Сапсай.

Страницы:
1 50 51 52 53 54 55 56 778