Олимпийские игры

Олімпійська родина вітає з Днем народження Олексія Михайличенка!

08:42 | 30 марта 2018

Сьогодні свій День народження святкує Олімпійський чемпіон з футболу Олексій Михайличенко!

Хмельничани поглиблюють міжнародні стосунки в сфері розвитку і популяризації спорту

08:12 | 30 марта 2018

Поїздка юних хмельничан до Варшави на міжнародні турніри стала візитом-відповіддю на перебування в жовтні минулого року спортивної делегації дільниці Охота польської столиці на Поділлі.

На Жидачівщині завершився районний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя»

00:11 | 30 марта 2018

В спортивному залі Жидачівської гімназії ім. О. Партицького відбулися районні фінальні змагання ІІ етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».

Чугуєв на Олімпійському марші! Ні дня без спорту!

00:11 | 30 марта 2018

Третій відкритий Всеукраїнський турнір з боксу серед юнаків пам"яті Анатолія Кліманова стартував в 28 березня в місті Чугуєві, що на Харківщині.

Чугуїв спортивний

13:56 | 29 марта 2018

За підсумками проведення заходів з популяризації та розвитку олімпійського руху в регіоні, участі різних верств населення в питаннях олімпійської освіти та підтримки спортсменів України під час зимових Олімпійських ігор в Пхьончхані на виконання рішень виконкому Харківського обласного відділення НОК начальник відділу у справах фізичної культури та спорту Чугуївської міської ради Світлана Лиманська вручила нагороди дітям та колективам міста також передала слова привітання, вдячності та подарунки від керівника НОК у Харківській області Віктора Христоєва завідувачам дошкільного навчального закладу №3 Ірині Максименко, дошкільного навчального закладу №8 – Олені Шуліко, дошкільного навчального закладу №12 –Ірині Клімчук.

Фінал ХІІІ-х загальноміських змагань "Мама, тато, я - спортивна сім`я"

10:26 | 29 марта 2018

Відділення НОК України в Чернігівській області спільно з міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради провели фінал ХІІІ-х традиційних міських змагань «Мама, тато, я - спортивна сім’я!».

Олімпійська родина вітає з Днем народження Олександра Волкова!

09:56 | 29 марта 2018

Сьогодні свій День народження святкує Олімпійський чемпіон з баскетболу, член Виконкому Національного олімпійського комітету України Олександр Волков.

Бродівщина визначила переможця районного етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя»

09:41 | 29 марта 2018

Цими днями, як і повсюдно у районних центрах Львівщини, у Бродівському районі визначилися з учасником обласного фіналу «Олімпійського лелеченя». Зокрема, у спортивному залі Бродівської гімназії імені І. Труша відбувся ІІ етап цього дитячого Всеукраїнського спортивно-масового заходу. Участь у змаганнях взяли кращі команди району: Бродівської гімназії імені І.Труша, ОЗ "Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3", Бродівської СЗОШ № 2, Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 4.

МАЙСТЕР БІАТЛОНУ ЗУСТРІВСЯ ЗІ СТУДЕНТАМИ І КОЛЕКТИВОМ ФАКУЛЬТЕТУ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ТНПУ ІМ. В.ГНАТЮКА

09:41 | 29 марта 2018

Після виснажливих тренувань та перемог на всеукраїнських та міжнародних змаганнях з ініціативи факультету фізичного Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка, нагоди «Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру» та за сприяння Тернопільського обласного відділення НОК України і обласного осередку Олімпійської академії відбулась зустріч з чемпіоном XII Паралімпійських іграх у Пхьончхані (Республіка Корея), прапороносцем збірної України на церемонії закриття Паралімпіади, Майстром спорту міжнародного класу України, студентом першого курсу факультету фізичного виховання Тарасом Радьом з колективом та студентами факультету.

У Бахмуті шукали таланти серед юних легкоатлетів Донеччини та Луганщини

09:41 | 29 марта 2018

24 березня в манежі стадіону «Металург» міста Бахмут відбувся відкритий чемпіонат Донецької області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2005, 2006, 2007 років народження «Шукаємо таланти».

Страницы:
1 58 59 60 61 62 63 64 778