Напружена гра у Києві – «Поділля» вириває перемогу

08:35 | 30 октября 2018
В черговому турі чоловічої Суперліги хмельницьке «Поділля» вже у статусі другої команди країни завітало до Києва на гру проти місцевого «Антаресу».

В черговому турі чоловічої Суперліги хмельницьке «Поділля» вже у статусі другої команди країни завітало до Києва на гру проти місцевого «Антаресу». Для київської команди ця зустріч була надважливою, оскільки вирішувала долю бронзових медалей. У разі перемоги або нічиєї саме кияни ставали 3-ю командою національного чемпіонату.

Враховуючи турнірну ситуацію, «Антарес» виставив на гру майже оптимальний склад. Натомість хмельничани вкотре не дорахувалось кількох гравців основи, які не змогли прибути на гру через різні обставини. Втім, кожний подолянин, що вийшов на київський стадіон ВПС, прагнув продемонструвати яскраву і атакувальну гру.

Початок гри залишився за гостями. Зіграла зв’язка Сергія Янчія та Ігора Снісаренка. Перший віддав хитрий пас ногою на хід, а Ігор одразу ж приземлив м’яч у заліковому полі господарів. Після цього Олексію Лещенку не вдалося забити реалізацію. РК «Поділля» виходить вперед – 5:0.

Вже за кілька хвилин непорозуміння між захисниками призвело до того, що «центр» киян здійснив результативну атаку. Спроба на перехопленні майже по центру воріт і влучна реалізація, виконана Олександром Березанським, виводить господарів вперед – 7:5.

Майже одразу прикру травму отримав пробиваючий капітан Олексій Лещенко, якого на полі замінив брат Андрій Лещенко.

Друга половина 1-го тайму пройшла у рівній боротьбі. Стрімку атаку вдалося здійснити Олександру Хоменку з конверсію від Ігора Снісаренка. За рахунку 12:7 суперники відправилися на перерву.

Кияни усвідомлювали, що для бронзи їм потрібно наздоганяти «Поділля», тому по перерві взяли ініціативу в свої руки та на 50-ій хвилині матчу змогли зрівняти рахунок – 12:12.

Інтрига закручувалася, і «Антарес» мав всі шанси забезпечити собі бронзу чемпіонату заздалегідь. Натомість тренер подолян Олександр Мігунов зробив кілька замін та перелаштував гру своєї команди. Після штрафного від Ігоря Снісаренка «Поділля» знову вирвалося уперед, а наприкінці поєдинку гості здійснили ще одну спробу – відзначився Мирослав Шуляк, потім конверсія від Ігоря Снісаренка. Таким чином, «Антарес» був позбавлений шансу здобути хоча би один бонусний бал. Остаточний рахунок – 22:12.

Догравали команди вже у темряві. Останні 5 хвилин були досить важкими для подолян, адже «Антарес» боровся до останнього та потужно пішов на останній штурм. Хмельничани встояли.

Отже, володарі бронзових медалей стануть відомими в останньому матчі чемпіонату, у якому львівський «Сокіл» прийматиме київський «Антарес». Галичани мають можливість наздогнати киян у турнірній таблиці ще до вирішальної гри. На гру наступного туру «Сокіл» приїде до Хмельницького. Гра відбудеться 4-го листопада на центральному стадіоні «Поділля».

Запрошуємо всіх вболівальників прийти та підтримати срібного призера чемпіонату країни РК «Поділля». Наступної неділі на центральному стадіоні Хмельницького відбудеться заключна гра Суперліги з регбі-15. Чекаємо на вас. Регбі – це наша гра!

rugbykm.com

3 фотографии
Источник
Регби 08:35 | 24 марта 2022 Державна служба спеціального звꞌязку та захисту інформації України попереджає! Регби 08:35 | 24 марта 2022 ​​МІСЯЦЬ НЕЗЛАМНОСТІ Регби 13:35 | 23 марта 2022 ГРИГОРІЮ ЗАХЛІВНОМУ – 70 років! Регби 08:05 | 23 марта 2022 Дякуємо Польщі та іншим федераціям регбі в Європі за всебічну підтримку українського народу в протистоянні з російським окупантом! Регби 06:50 | 23 марта 2022 ПОРТАЛ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ Регби 09:20 | 22 марта 2022 ​​Міністерство культури та інформаційної політики України запустили платформу #МояВійна Регби 07:20 | 22 марта 2022 Так не повинно бути! Благодійний марафон на підтримку України! (ВІДЕО) Регби 07:20 | 22 марта 2022 ПРЕДСТАВНИКИ РЕГБІЙНОЇ СПІЛЬНОСТИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ БꞌЮТЬ РЕКОРДИ ЗА КІЛЬКОСТЮ ПРИГОТОВЛЕНИХ ОБІДІВ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ Регби 22:20 | 21 марта 2022 Гостинна Польща вітає в себе українських регбісток! Регби 20:20 | 21 марта 2022 Відновлення українського юнацького регбі