I Європейські ігри. День перший – без перемог...

22:25 | 16 июня 2015

У Баку завершився перший ігровий день змагань з пляжного волейболу. Сьогодні змагалися жінки, і результати ігор для України невтішні...

Чотири поєдинки – чотири поразки. Такий підсумок виступів українських дівчат на I Європейських іграх у вівторок. Звичайно, можна казати про те, що такий результат не є несподіваним, адже у всіх випадках наші співвітчизниці програвали опоненткам, які знаходяться значно вище їх за рейтингом. І все ж нашим вболівальникам хочеться трошки більшого...

Підопічних Володимира Куценка – сестер Інну та Ірину Махно – принаймні можна похвалити за непогану у деяких моментах гру. У першому матчі вівторка вони протиястояли польському дуету Грушчинська/Баран, і поступилися у принциповій боротьбі лише наприкінці третьої партії – 1:2 (16:21, 21:17, 13:15).

                                                  Сестри Інна та Ірина МАХНО боролися за кожен м"яч

Вечірній матч за участю сестер вийшов не менш цікавим – їм протистояв російський дует Прокоп’єва/Сирцева. Особливо гострою була перша партія, коли 21-річні українки йшли у рахунку плече в плече зі значно більш досвідченішими суперницями зі сходу. До рахунку «10» шальки терезів відображали повний паритет – зберігалася нічия, і лише потім більш високі росіянки завдяки вдалій грі над сіткою відірвалися від наших дівчат. На жаль, окрім стартового запалу, на щось більше сестер не вистачило, вони поступилися – 0:2 (13:21, 14:21).

Якщо Інна та Ірина Махно не змогли порадувати результатом, то Єлизавета Суліма / Дар’я Удовенко не радують навіть грою. Зранку наша пара програла дуету з Чехії Рехачкова /Галова – 0:2 (12:21, 19:21). А ввечері українки не змогли засмутити азербайджанських вболівальників, поступившись дуету країни-господарки Феррейра/Карімова з тим самим рахунком – 0:2 (17:21, 16:21).

Отже в обох українських жіночих колективів завтра будуть ігри за виживання, в яких потрібно здобувати перемогу з рахунком 2:0, і лише в даному випадку можна сподіватись на вихід з групи. Сестри Махно зіграють зі французькою парою (початок о 18.00 за київським часом). Суліма/Удовенко протистоятимуть дуету з Польщі (початок о 19-й).

У середу з самого ранку всі разом готуємось вболівати за українські чоловічі команди Денін/Плотницький та Гордєєв/Ємельянчик. 17 червня наші хлопці зіграють лише по одній грі в своїх групах: о 8-й (Гордєєв і Ємельянчик) та 9-й ранку.

 

 

Прес-служба ФВУ

 

 

Источник