"Хімпром" розпочав перший тренувальний збір

15:25 | 17 июня 2015

Срібні призери минулого сезону чоловічої Суперліги – гравці сумського «Хімпрому» – вийшли з відпустки.

Перший етап підготовки до нового сезону триватиме два тижні. Як і планувалося, волейболісти сумського клубу зібралися разом 15 червня, а наступного дня розпочали тренування. До речі, в цьому році підготовчий етап буде не зовсім звичайним, адже ряд гравців команди у ці ж дні в складі студентської збірної України будуть готуватися до Всесвітньої Універсіаді.

За словами головного тренера сумчан Миколи Пасажина, найближчим часом з волейболістами «Хімпрому-СумДУ» буде працювати його помічник Денис Зуй, а сам Микола Миколайович разом з Сергієм Скрипкою в цей же період готуватимуть студентську збірну країни.

Саме «Хімпром-СумДУ» стане спаринг-партнером збірної під час підготовки до Всесвітньої Універсіади, а потім сумські волейболісти знову на деякий період отримають вихідні, після чого приступлять до другого етапу підготовки до нового сезону.

Тим часом стало відомо, що перед першим навчально-тренувальним збором команду покинули чотири волейболісти. Так, з різних причин вже не буде у складі сумчан діагональних Олександра Гребенюка та Василя Тупчія, догравальника Станіслава Нев’ядомского і гравця першого темпу Юрія Цепкова. Керівництво клубу подякувало їм за співпрацю з «Хімпромом-СумДУ» та побажало успіхів у подальшій спортивній кар"єрі.

У той же час тренерським складом проводиться селекційна робота, але поки про нові придбання говорити ще рано.

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами офіційного сайту ВК «Хімпром-СумДУ»

Источник