I Європейські ігри. Другий день – перші втрати

23:25 | 17 июня 2015

Під кінець другого ігрового дня в Баку наші «пляжники» здобули першу перемогу. В цілому виступи наших бажають бути кращими, та ще не вечір...

Спочатку – про змагання жінок, тим більше що саме представниці прекрасної статі змогли першими серед усіх гравців збірної України виграти свій поєдинок в Баку.

Дует Єлизавети Суліми та Дар’ї Удовенко у своєму третьому матчі зміг таки отримати свої перші очки. Шлях наших дівчат-сумчанок на Європейських іграх поки є дуже тернистим, та все ж перший груповий раунд ними подолано!

У зустрічі, яку можна сміливо охарактеризувати як матч за виживання в групі Н, проти польських суперниць Коціолєк/Страг, українки вирвали перемогу, як-то кажуть, на зубах – 2:1 (21:18, 19:21, 16:14). Витрачено багато сил та нервів, та воно було того варте: попереду – стадія плей-офф.

Не можна кинути камінь в город і іншої нашої пари – Інни та Ірини Махно. Дівчата виклались на повну, але зовсім трошки їм не вистачило, щоб досягти бажаного результату. У трьохсетовому «бойовику» українські сестри поступилися француженкам Аделін/Лонге – 1:2 (21:18, 22:24, 10:15). Дякуємо за виступ та подаровані емоції Ірі та Інні, які покидають турнір.

Якщо змагання серед жінок поступово наближаються до вирішальних етапів, то чоловіки поки розігріваються: українські чоловічі дуети зіграли лише по одному матчу. І обидві пари, на жаль, не змогли показати все, на що здатні. Втім, відзначимо, в обох випадках – і Гордєєв/Ємельянчик, і Денін/Плотницький протистояли першим номерам посіву в своїх групах, тож сенсацій не сталося.

Пара з Запоріжжя поступилася італійському дуету – братам Інгроссо – 0:2 (19:21, 15:21).

А Денін з Плотницьким (хлопці представляють відповідно Чернігів та Харків і не більше трьох тижнів грають разом!) також у двох сетах програли полякам Кошеку і Рудолу – 0:2 (12:21, 12:21).

Наступні матчі наші хлопці зіграють у четвер зранку: о 8-й годині за Києвом Гордєєв/Ємельянчик гратимуть з дуетом з Греції, а о 9-й Денін і Плотницький протистоятимуть іспанцям.

Ранок буде гарячим і для Єлизавети Суліми та Дар’ї Удовенко, які в першому раунді плей-офф зіграють з латвійською парою Граудіна/Озоліна (початок матчу о 10.00).

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник