I Європейські ігри. День третій

14:42 | 18 июня 2015

На жаль, історія виступів українських жінок в Баку виявилася недовгою. Другий дівочий дует також припинив свої виступи на Іграх.

Підопічні Валерія Самодая – Єлизавета Суліма та Дар’я Удовенко – до цього з труднощами вийшли до стадії плей-офф, але вже перший бар’єр там став для них неподоланним. У першому раунді матчів на виліт українські дівчата поступилися латвійській парі Граудіна/Озоліна – 0:2 (16:21, 16:21).

Дякуємо за виступ представницям прекрасної статі і переключаємо увагу на хлопців. Тим більше, що тут є хороші новини для українських вболівальників.

Першу перемогу на Іграх сьогодні здобули Олексій Денін та Олег Плотницький: вони переграли досить сильний іспанський дует Томас/Менендес. Позитивний результат для наших дався ціною неймовірних морально-вольових зусиль. Програвши першу партію, Олексій та Олег взяли реванш у другій, а потім наприкінці тай-брейку вирвали вікторію! Браво! Результат поєдинку – 2:1 (18:21, 21:16, 16:14).

                                                            Олег ПЛОТНИЦЬКИЙ та Олексій ДЕНІН

 

На жаль, другої поразки в свої групі зазнали Ярослав Гордєєв та Владислав Ємельянчик – цього разу вони поступилися грекам Коціланосу/Зупанісу з рахунком 1:2 (21:17, 20:22, 7:15).

Завтра на Ярослава та Владислава очікує матч за виживання в групі з командою Латвії (початок гри – о 8-й за київським часом).

Олексій Денін та Олег Плотницький, які вже відчули смак перемоги, в п’ятницю о 9-й ранку зіграють проти дуету зі Швейцарії. Ситуація в їхній групі надзаплутана, тож очки українцям дуже потрібні...

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник