Вікторія ДЕЛЬРОС: «Я досі не вірю що потрапила в один з найкращих клубів»

20:10 | 15 августа 2015

Ліберо національної збірної України Вікторія Дельрос прокоментувала свій перехід із тернопільської «Галичанки-ТНЕУ» до знаменитого французького клубу "Расинг Клуб де Канн».

- Вони побачили мою гру під час чемпіонату України. Після цього запропонували співпрацю. Чесно зізнаюсь, спочатку не повірила, та й я досі не вірю, що потрапила в один з найкращих клубів, - розповіла Вікторія Дельрос Інтернет-сайту «Тернополяни».

- Я поки не мала змоги поспілкуватись з головним тренером команди. Контракт мені надіслали електронною поштою. Зараз налагоджують питання з документами, а після їду знайомитись з клубом. Звісно, що в різні часи за цей клуб грали чотири українські волейболістки. З двома я знайома – вони досі під враженням від «Канн», - продовжує Вікторія.

Також дівчина хоче подякувати головному тренеру «Галичанки-ТНЕУ» Андрію Романовичу, який у всьому їй допомагає: «Я нікому не розповідала, що отримала таку пропозицію від «Канн». Дівчата з «Галичанки-ТНЕУ» дізнались вже тоді, коли я підписала контракт. Приємно, що зараз вони телефонують, вітають. Дякую за підтримку і тренеру, Андрію Романовичу. Він і досі мені в усьому допомагає».

 

Прес-служба за матерілами сайту "Тернополяни"

 

 

 

Источник