В Тернополі відбудеться міжнародний турнір

07:26 | 28 августа 2015

 В Тернополі  28-30 серпня відбудеться турнір пам’яті колишнього віце-президенту ФВУ та ректора ТНЕУ Сергія ЮРІЯ. В минулому році він був українським, в цьому – має міжнародний статус.

В турнірі, який відбудеться у спортивному залі СК ТНЕУ, гратимуть діючий чемпіон Білорусі «Перлина Полісся» (Мозир), а також три українські команди – «Континіум-Волинь-Університет» (Луцьк), «Сєвєродончанка», а також місцева «Галичанка-ТНЕУ-Вікнарьов». Переможець визначиться за підсумками одноколового змагання.

Розклад турніру

28 серпня

12.00. «Сєвєродончанка» - «Перлина Полісся»

13.00. Відкриття турніру

14.00. «Галичанка-ТНЕУ-Вікнарьов» - «Континіум-Волинь-Університет»

29 серпня

12.00. «Перлина Полісся» - «Континіум-Волинь-Університет»

14.00. «Галичанка-ТНЕУ-Вікнарьов» - «Сєвєродончанка»

30 серпня

10.00. «Сєвєродончанка» - «Континіум-Волинь-Університет»

12.00.  «Галичанка-ТНЕУ-Вікнарьов» - «Перлина Полісся»

ПЕРШИЙ ТУРНІР

В першому турнірі, який проходив у тіж строки, що і нинішній, 28-30 серпня, за перемогу боролися команди української Суперліги – крім тернопільської команди запорізька «Орбіта-ЗТМК-ЗНУ», луцька «Волинь» та рівненська «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ».

В перший день «Галичанка» з рахунком (3:0) подолала луцьку Волинь, а запорізькі волейболістки з таким же рахунком перемогла «Регіну». У другий день першими на майданчик вийшли рівненська «Регіна» та «Волинь». Лучанки обіграли своїх сусідок з рахунком (3:0). «Галичанка-ТНЕУ» впевнено (3:0) обіграли «Орбіту».

У заключний день змагань у запеклій боротьбі з «Регіною» підопічні Андрія Романовича стали переможцем турніру. Вони добилися перемоги завдяки своєму камбеку (3:2). В іншому матчі дня запорізька «Орбіта» перемогла «Волинь» і стала срібним призером. А луцька команда, відповідно, завоювала «бронзу».

30 серпня 2014 року. Тернопіль.

Гравці «Галичанки-ТНЕУ» Вікторія ДЕЛЬРОС, Ангеліна ДУБ’ЯНСЬКА та Оксана МАДЗАР з кубком переможців турніру

 30 серпня 2014 року. Тернопіль.

Учасники першого турніру пам’яті колишнього віце-президенту ФВУ та ректора ТНЕУ Сергія ЮРІЯ 

 

Прес-служба ФВУ

 

Источник