Свято для львівських уболівальників

16:11 | 03 сентября 2015

У п’ятницю у львівському Палаці спорту «Галичина» розпочнеться традиційний міжнародний турнір «Кубок Лева».

У ньому візьмуть участь команди з трьох країн – України, Польщі та Румунії. Розклад матчів ви можете знайти тут.

Нашу державу на турнірі представлятимуть чемпіон Суперліги харківський «Локомотив» і львівська команда «Барком-Кажани». Головний тренер «Кажанів» Ян СУХ поділився своїми очікуваннями від престижного змагання.

«Я задоволений тим, як команда підготувалася до «Кубку Лева», – каже польський фахівець. – Два місяці хлопці важко працювали. На щастя, наші збори пройшли усі. Гравці виконали великий об’єм роботи, особливо фізичної. Можливо, деякі гравці втомлені, але так має бути. Можу сказати, що на «Кубку Лева» ми ще не гратимемо так, як у чемпіонаті України, однак до своєї гри будемо наближатися.

У нашій команді є 16 гравців. Хочу, щоб на турнірі зіграли усі. Тим більше з такими суперниками, які приїдуть до Львова. Погодьтеся, що це команди дуже непоганого рівня. На кожну позицію у нашій команді є по два виконавці. Хлопці старатимуться, адже хочуть довести свою профпридатність.

Фаворитами «Кубка Лева» вважаю харківський «Локомотив» та польський «Слєпск Сувалки». «Барком-Кажани» фаворитом не буде. Нам буде важко, але постараємося за щось зачепитися.

Перший матч ми граємо проти «Локомотива» о 18.00. Для харків’ян це буде вже друга зустріч, відтак у нас є можливість подивитися їхню гру зранку та підібрати необхідну тактику на матч. Впевнений у тому, що вболівальник на «Кубку Лева» побачить багато хороших матчів», – сказав Ян Сух.

 

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами офіційного сайту ВК "Барком-Кажани"

Источник