Чемпіонат Європи (U-20). Дует Плотницький/Ковальов – у півфіналі змагань!

23:26 | 04 сентября 2015


У п’ятницю на першості континенту з пляжного волейболу серед гравців віком до 20-ти років у Ларнаці змагання продовжилися на стадії плей-офф.

Наші співвітчизники – новоспечені чемпіони України Олег Плотницький (на фото) та Ілля Ковальов – з успіхом подолали два етапи матчів на вибування.

Як переможці своєї групи, українці були позбавлені від участі у першому раунді плей-офф і сконцентрувалися на протистоянні у другому раунді. Їхнім суперником виступила сербська пара Zivotic/Somosi. Наші хлопці достатньо легко подолали спротив цього дуету – 2:0 (21:11, 21:14). На це у них пішло усього 28 хвилин.

Поєдинок відбувся в середині дня, але вже ввечері на Олега та Іллю очікувало більш серйозне протистояння у третьому раунді. Конкурентами за вихід до півфіналу виступив тандем з Німеччини -- Thole/Stadie. Про серйозність суперника свідчило те, що, як і Плотницький і Ковальов, німці до цього часу не програли на турнірі жодного сету… Як-то кажуть, найшла коса на камінь.

Поєдинок пройшов у дуже принциповій і практично рівній боротьбі. У першій партії українці святкували перемогу – 21:19. У другому сеті німецька пара відповіла аналогічним чином, вигравши з таким самим рахунком. Все вирішив третій сет, який більш вдало провели вже наші хлопці. 15:9 на користь українців у третій партії, і вони святкують вихід до півфіналу!

Півфінали, матч за 3-тє місце, а також вирішальний поєдинок за золото будуть зіграні у суботу.

Суперником української пари у півфіналі стане дует з Норвегії Mol/Berntsen. Матч розпочнеться о 13.00 за київським часом. В іншому півфінальному протистоянні зустрінуться Siren/M

Источник