Плотницький та Ковальов: місія можлива!

13:11 | 06 сентября 2015

Після завоювання бронзових нагород чемпіонату Європи серед гравців віком до 20-ти років Олег Плотницький і Ілля Ковальов поділилися своїми враженнями.

Офіційний сайт Європейської конфедерації волейболу у своєму матеріалі щодо підсумків юніорської першості континенту з пляжного волейболу навів короткі коментарі українських призерів, які, без перебільшення, вписали ще одну яскраву сторінку в історію цього виду спорту в нашій державі.  

За словами наших хлопців, головною своєю місію на цьому турнірі вони вважали завоювання медалей будь-якого ґатунку. І з цим завданням блискуче справилися!

«Звичайно, поразка від норвежців у півфіналі була дуже прикрою для нас обох і для нашого тренера Валерія Самодая, – відзначив Олег ПЛОТНИЦЬКИЙ. – Але коли той матч завершився і став історією, ми сконцентрувалися на наступній грі. У нас був ще один шанс отримати медаль, і ми ним скористалися. Приємно, що ще одна нагорода є в активі нашої пари. Минулого року ми виграли срібну медаль на чемпіонаті світу серед юнаків до 19 років».

«Схоже, ми надто сильно хотіли грати у фіналі, і це в якийсь момент зіграло з нами злий жарт, -- додає Ілля КОВАЛЬОВ. – Але у матчі за бронзу ми заспокоїлися, вже не повторювали ті самі помилки, які робили в півфіналі, і у підсумку виграли поєдинок».

                        Олег ПЛОТНИЦЬКИЙ (зліва) та Ілля КОВАЛЬОВ - з призами юніорського Євро!

 

Прес-служба ФВУ

Источник