«Регіна» націлилася на покращення результатів

16:41 | 18 сентября 2015

 Рівненська  «Регіна-МЕГУ-ОШВСМ» втратила в міжсезонні лише одного гравця – досвідчену зв’язуючу Яну Савочкіну, і націлюється на покращення результатів.

 

Таким чином, «Регіна», яка в минулому сезоні посіла сьоме місце в Суперлізі, практично зберегла свій склад зразку сезону минулого. До сезону наступного команда під керівництвом Валерія ПАРХОМЕНКА готується на спортивних базах Рівного з 15 липня.

- Звісно, розпочали ми із загально-фізичної підготовки, у нас були і кроссфіт, і шейпінг, і стадіон, і плавання, а останні три тижні працюємо з м’ячами, - розповів головний тренер команди. – Спарингів ще не було, перші наші матчі будуть на першому етапі Кубку України в Запоріжжі.

- Чому приділяєте більше уваги в ігровому залі?

- Всьому потрохи. У мене не настільки досвідчені гравці, щоб працювати на чимось більшою мірою.

- Чи бачите прогрес у волейболісток за останній період?

- Складно сказати, на це питання чітко можуть відповісти тільки самі ігри. Можу сказати, що я зробив деякі зміни в розстановці стартового складу, тож награємо нові зв’язки. В цілому бачу, що гравці додали і в фізичному, і в технічному плані.

- На що націлюється «Регіна» в новому сезоні?

- Виступити краще, ніж в минулому сезоні. А що стосується Кубку України, то націлюємося на потрапляння в «четвірку», і хочемо дати бій претендентам на медалі. Задачі, можливо, надвисокі, але їх треба ставити, інакше навіщо працювати. Принаймні, я бачу потенціал для покращення результатів команди.

 

Прес-служба ФВУ

Источник