«Буревіснику» і стіни допомогли!..

05:26 | 22 сентября 2015

Чернігівська команда «Буревісник-ШВСМ» перемогла у рідних стінах на передсезонному товариському турнірі, випередивши такого зубра, як «Хімпром».

У змаганнях брали участь три клуби Суперліги – сумський «Хімпром-СумДУ», дніпропетровський «Дніпро», чернігівський «Буревісник-ШВСМ», а також колектив вищої ліги, теж із Чернігова – «Педуніверситет-ШВСМ».

Першими ще у неділю «відстрілялися» сумчани. Вони перемогли у своєму третьому матчі на цьому турнірі майбутніх суперників по Суперлізі – «Дніпро», для цього підопічним Миколи Пасажина вистачило три партії – 3:0 (25:22, 25:18, 25:23).

В той же день відбулося чернігівське дербі: «Буревісник» проти «Педуніверситета». Перемога була на боці старших за рангом – «Буревісник» переміг з тим же рахунком 3:0.

У понеділок в Чернігові був зіграний заключний матч цих товариських змагань. «Буревісник-ШВСМ» зустрічався з «Дніпром» і цього разу програв з рахунком 1:3.

Таким чином, відразу три команди – «Буревісник-ШВСМ», сумський «Хімпром-СумДУ» та «Дніпро» набрали однакову кількість очок (по шість). Для визначення переможця довелося рахувати додаткові показники, а саме співвідношення партій. В результаті перше місце опанували господарі – «Буревісник», другими стали сумчани, а третю позицію посіли дніпропетровські волейболісти.

 

Підсумкове положення команд в турнірній таблиці:

                                                        І        О       П

1. «Буревісник-ШВСМ»                  3        6        7–3

2. «Хімпром-СумДУ»                     3        6        6–4

3. «Дніпро»                                     3        6        6–5

4. «Педуніверситет-ШВСМ»           3        0        2–9

 

Нагадаємо, що новий сезон в українській Суперлізі стартує вже 2 жовтня. Календар перших турів чемпіонату України можна подивитися тут.

Источник