Львівський «Барком» – переможець турніру у Польщі!

03:41 | 23 сентября 2015

Волейболісти львівських «Кажанів» стали переможцями міжнародного турніру в Польщі. Команда Яна Суха стала найкращою на змаганнях у Вишкуві.

Що цікаво, на цьому турнірі волейболісти «Кажанів» поділилися на дві окремі команди. За першу команду грали волейболісти, які є наближеними до основного складу, а за другу виступали гравці, які, на думку польського наставника Яна Суха, до «основи» наразі не дотягують. Втім, по ходу турніру наставник львів’ян багато експериментував зі складами обох команд.

Перша команда «Баркому» виграла у трьох поєдинках одноколового турніру і стала його переможцем. На рахунку львівських волейболістів успіхи в матчах з польськими суперниками «Кампер Вишкув» - 3:1 та «Пекпол Островенька» - 3:2. Також «Барком-Кажани-1» переміг другу команду зі Львова - 3:1. Друге місце на турнірі виборола команда «Кампер Вишкув», третє – «Пекпол Остовенька», а «Барком-Кажани-2» фінішував четвертим.

Після перемоги на турнірі у Вишкові «Барком-Кажани» зіграє товариський матч з командою польської Ліги-плюс «Чарні Радом», яку очолює відомий фахівець Рауль Лозанно (свого часу був керманичем національних збірних Італії та Польщі). Цей поєдинок відбудеться сьогодні, 23 вересня.

Крім того, галичани візьмуть участь у ще одному міжнародному турнірі у польських Сувалках, господарями якого будуть бронзові призери нещодавнього «Кубка Лева» -  команда «Слєпск Сувалки».
    

 

За матеріалами офіційного сайту ВК «Барком-Кажани»

Источник