XXV чемпіонат України відкрила легенда спорту!

22:26 | 02 октября 2015

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка взяв участь в урочистому відкритті XXV чемпіонату України з волейболу.

У перший ігровий день нового змагального сезону-2015/2016 в чоловічій Суперлізі три матчі стартували майже одночасно. Своїх суперників у рідних стінах приймали харківські клуби «Локомотив» і «Юракадемія», а також сумський «Хімпром-СумДУ». Складно було визначити, в якому саме місці пройшли найбільш урочисті заходи з нагоди початку сезону, але присутність на арені Палацу спорту «Локомотив» імені Г.Кірпи легенди українського спорту, Героя України, президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки перевершила усі інші фактори!

Саме поєдинок діючого володаря чемпіонського звання з новачком Суперліги – дніпропетровським «Дніпром» – викликав найбільшу увагу публіки, у тому числі поважних персон.

Сергій Бубка, який в цей день перебував у Харкові з робочим візитом, привітав усіх волейболістів, тренерів, суддів та вболівальників з початком нового сезону і побажав успіхів та яскравої гри. У свою чергу перший віце-президент Федерації волейболу України Євген Щербина подарував Сергію Назаровичу символічний м’яч, який, за його словами, кожного дня буде нагадувати президенту НОК, «що іще треба зробити для волейболу». Після цього Євген Щербина оголосив XXV чемпіонат України офіційно відкритим.

 

У перший ігровий день у чоловічій Суперлізі відбулися такі матчі:

«Локомотив» – «Дніпро» – 3:0 (25:16, 25:9, 25:15)

«Хімпром-СумДУ» – «Фаворит» – 3:0 (25:14, 31:29, 25:20)

«Юракадемія» – «Буревісник-ШВСМ» – 3:0 (25:14, 25:20, 25:21)

 

Завтра у Сумах та у двох залах в Харкові відбудуться другі матчі між цими ж суперниками. Початок усіх трьох поєдинків – о 12.00.

Докладніше про результати та підсумки 1-го туру читайте згодом.

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник