«Барком-Кажани» вдома здолав знамениту «Ресовію»!

13:56 | 06 октября 2015

ВК «Барком-Кажани», завершуючи підготовку до сезону, обіграв удома чемпіона польської «Плюс-ліги», фіналіста Ліги чемпіонів «Ресовію» з Жешува.

У міжнародному товариському матчі, що відбувся у Львові в Палаці спорту «Галичина», «Кажани» святкували вольову перемогу з рахунком 3:2.

Проваливши перший сет зустрічі, підопічні Яна Суха зуміли перевернути усе з ніг на голову у другому та третьому сетах, які виграли з рахунком 25:22 та 25:21. У підсумку усе вирішилося в останній п’ятій партії, в якій львів’яни святкували перемогу з рахунком 15:12.

Обігравши хоч і не найсильніший склад «Ресовії», волейболісти «Кажанів» з хорошим настроєм готуватимуться до матчів 2-го туру Суперліги проти дніпропетровського «Дніпра».

«Кажани» (Львів) – «Ресовія» (Жешув) – 3:2 (12:25, 25:22, 25:21, 21:25, 15:12)

«Кажани»: Осадца, Пилипів, Капаєв, Кадюк, Флюнт, Тевкун, Бокшан (л), Обремські (л), Шиманський, Кульбіда, Семенюк, Гребенюк.

«Ресовія»: Тіхачек, Дрия, Перловскі, Слівка, Ахрем, Маршалек, Войташек (л), Ігначак (л), Каракува.

А напередодні поєдинку з «Ресовією» львів’яни завершили турне Польщею. Здобувши перемогу на товариському турнірі у Вишкуві (про неї ми вже повідомляли), волейболісти «Баркому» після цього обіграли клуб польської «Плюс-ліги» «Чарні Радом» з рахунком 3:2.

Потім «Кажани» провели резервним складом спаринг з командою польської другої ліги «Августо». Він за домовленістю сторін складався з чотирьох сетів і завершився внічию 2:2.

Після цього український клуб взяв участь у турнірі, що проходив у місті Сувалки і посів на ньому третє місце. У першому матчі змагань галичани програли господарям – команді «Слєпск Сувалки» – з рахунком 0:3. Наступного дня команда Яна Суха зіграла успішніше: з рахунком 3:1 «Кажани» здолали колектив «Плюс-ліги» – «Політехніку Варшавську».

 

 

Прес-служба ВК «Барком-Кажани»

Источник