Дмитро ТЕРЕМЕНКО: «Дуже скучив за «Локомотивом», за нашими вболівальниками»

18:41 | 06 октября 2015

У 1-му турі Суперліги кращим гравцем у складі харківського «Локомотива» в матчах проти «Дніпра» визнаний нападник Дмитро ТЕРЕМЕНКО.

Новоспечений срібний призер Всесвітньої Універсіади у складі студентської збірної України повернувся у «Локомотив» після кількарічної перерви. Днями він поспілкувався з прес-службою харківського клубу. Пропонуємо вашій увазі це інтерв"ю.

– Дмитре, вітаємо з перемогою над «Дніпром». Матчі вийшли за результатом однакові – дві «сухі» перемоги, але за змістом трохи різні. Як прокоментуєте старт сезону і перші офіційні поєдинки?

– Всі хлопці в команді з нетерпінням чекали початку чемпіонату, всі хотіли нарешті зіграти офіційні матчі. Хочеться більше ігор. І, судячи з календаря, нам це в нинішньому сезоні гарантовано. Що стосується суперників, то поки що я не бачив усі команди чемпіонату, крім львівського «Баркома», з яким ми грали в передсезонному турнірі.

Що ж до «Дніпра», який в цьому сезоні повернувся до Суперліги, то, як мені здається, він не провів стартові матчі проти нас на гідному рівні. Я очікував від них більшого опору. На першу зустріч ми вийшли дуже налаштованими на боротьбу. Рахунок ви знаєте… У другий день десь у нас спрацював психологічний фактор: напередодні перемога далася нам легко і ми десь трохи розслабилися. Але все ж дотиснули суперників, і в підсумку знову 3:0.

– Чемпіонат тільки розпочався. «Дніпро» у перспективі може ще додати?

– Будь-якій команді є куди рости. У складі «Дніпра» грають і досвідчені хлопці, і молоді волейболісти. Думаю, вони цілком можуть тягнутися за нами, за іншими сильними колективами. Адже ми не дарма з ними граємо. Вони намагаються нас обіграти, і головне, що у них є бажання боротися за результат. Якщо вони продовжать у тому ж ключі, то ще себе проявлять.

Дмитре, протягом стартового туру, особливо у другій грі, вболівальники «Локомотива» визнали вас кращим у складі команди. Виходило все – гра і в атаці, і на блоці...

– Я дуже скучив за «Локомотивом», за цим залом, за нашими уболівальниками. Це мій улюблений зал, моє улюблене місто, моя улюблена команда. Так було, і так, напевно, буде для мене завжди.

Вже у наступному турі очікується протистояння чемпіона — харківського «Локомотива» – з віце-чемпіоном – сумським «Хімпромом». З яким настроєм очікуєте на ці матчі?

– Я, якщо чесно, не знаю, який у сумчан зараз ігровий склад. Подивимося. Я чув, що команду покинув ряд досвідчених гравців, серед яких Шоркін, Богдан. Але в будь-якому випадку ми налаштовуємося на максимум у будь-якій грі. Завдання на кожен матч одне – перемога. Бажано з «сухим» рахунком.

 

 

Прес-служба ВК «Локомотив»

Источник