Кубок України (чоловіки). «Новатор» долає «Фаворит», та інші результати дня

23:57 | 22 октября 2015

У четвер, 22 жовтня, відбувся перший ігровий день I етапу розіграшу Кубку України. У чотирьох групах було зіграно вісім поєдинків. 

Відзначимо, що у першій, третій та четвертій групах обійшлося без несподіванок. Перемоги дісталися тим колективам, які вважалися фаворитами від початку. І лише у квартеті №2 один результат звертає на себе увагу…

Матчі групи «А-1» проходять у Чернігові, і в першому турі глядачі мали змогу спостерігати за місцевим дербі: «Буревісник-ШВСМ» проти земляків з «Педуніверситету-ШВСМ». Молодші за рангом студенти Педуніверситету виграли у більш досвідчених земляків у драматичній боротьбі першу партію – 29:27, але після цього поступилися в трьох інших сетах. У підсумку – звитяга «Буревісника» з рахунком 3:1. У цій же групі діючий володар Кубку України харківський «Локомотив» не мав проблем з «Бахмутом» з Донецької області – 3:0.

Інший фаворит – «Хімпром» -- грає у Хмельницькому. У четвер суперником команди Миколи Пасажина була друга команда харківської «Юракадемії». Сумчани переграли молодших юристів у трьох сетах – 3:0. В іншій грі команда Суперліги «Фаворит» (Лубни) протистояла господарям майданчика – «Новатору». І ось цей результат виглядає досить неординарно. Хмельниччани на радість своїм прихильникам впевнено виграли у старших за рангом– 3:0, причому у третій партії рахунок був 25:15 на користь команди вищої ліги. Тепер «Новатор» має дуже непогані шанси на вихід з групи і продовження боротьби у другому раунді.

У квартеті «А-3», який з’ясовує стосунки у Дніпропетровську, «Юракадемія» здолала донецький «Олімп» -- 3:0, а «Дніпро» з таким же рахунком обіграв харківський «Локомотив-ХГВУФК №1».

У групі «А-4» у Львові також все йде за планом. Зустріч одноклубників – «Барком-Кажани» проти «Баркома-2» прогнозовано завершилася безальтернативною перемогою підопічних Яна Суха – 3:0. Так само «Вінниця» не залишила шансів «Родничку-Колосу» з Чернівецької області – і тут 3:0.

У п’ятницю та суботу матчі в групах триватимуть. Результати та розклад ігор можна знайти тут

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник