Володимиру Бузаєву – 75!

03:41 | 27 октября 2015

27 жовтня заслужений тренер України, один з найтитулованіших наставників в історії українського волейболу Володимир Бузаєв святкує ювілей. 

Володимир Микитович Бузаєв народився 75 років тому у місті Чирчик під Ташкентом. Але в усьому світі цей спеціаліст знаний саме як український тренер.

Володимира Бузаєва сміливо можна назвати одним із засновників запорізької «Орбіти», яку він привів до завоювання Кубку ЄКВ та Кубку СРСР, а також бронзи чемпіонату СРСР. А зі здобуттям незалежності України Володимир Микитович став першим наставником національної жіночої збірної молодої країни.

На рахунку нашої «синьо-жовтої» команди на початку 90-х – бронзові медалі чемпіонату Європи! І в цьому – величезна заслуга сьогоднішнього ювіляра. Володимир Бузаєв багато років працював і за кордоном, де його тренерський талант був також високо оцінений і реалізований.  

І тепер, у свої 75, Володимир Микитович сповнений життєвих сил та енергії. Як голова Комітету ФВУ по роботі зі збірними командами, Володимир Бузаєв готовий зробити ще чимало користі для українського волейболу.

Шановний Володимире Микитовичу! Прийміть найщиріші вітання від колективу ФВУ і усієї волейбольної громади з нагоди ювілею! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, родинного добробуту, миру і наснаги!

 

 

ФВУ

Источник