Сергій ГОЛОТОВ: «Підтримка у «Нанта  була просто божевільною»

07:10 | 30 октября 2015

Головний тренер ВК «Хімік» Сергій ГОЛОТОВ прокоментував перший матч 1/16 Кубка ЄКВ з французьким «Нантом»(2:3), а також торкнувся теми ігор3-го туру чемпіонату України з «Орбітою-ЗТМК-ЗНУ».

 

- Сергію Івановичу, судячи з усього, у матчі з «Нантом» багато чого визначила друга партія, коли «Хімік» вів у рахунку 21:16, але поступився…

- Досить важко грати, коли на трибунах 6000 глядачів (за офіційними даними на матчі були присутні 5000 глядачів, але за свідченням очевидців зал був заповнений вщерть, всі проходи між трибунами були зайняті. – прес-служба). Підтримка у «Нанта» була просто божевільна. Могли виграти. Об"єктивно, могли. Будемо вдома допрацьовувати - вигравати 3: 0, або 3: 1, щоб не було «золотого сету».

- У чому програли?

- Багато своїх помилок допустили. Дуже багато. Зокрема, на прийомі. Десь і зв’язуюча неправильно повела гру в кінцівках партій. Будемо розбиратися. Ще не було повного аналізу матчу. Думаю, що домашня гра буде іншою.

- Детальніше про другу партію. Вели п"ять очок, але програли...

- Почалося з прийому, закінчилося ударами в аут. Набір своїх помилок. Думаю, що не суперник виграв, а ми програли.

- Напередодні матчу ви говорили, що «важливо не мерзнути в прийомі» ...

- Так, прийом багато вирішив. Не дуже добре відприймали. Хоча всі європейські команди подають дуже добре, і ми до цього готувалися. Але, на жаль, не впоралися.

- Як оцінюєте емоційний стан команди перед важливими матчами з «Орбітою»?

- Волейболістки морально втомилися. За настроєм в цьому матчі немає ніяких претензій: всі були налаштовані, все билися. Якби ця битва вилилася в перемогу, було б легше. А програш - це завжди важкий емоційний вантаж.

- Що скажете про «Орбіту», яка кардинально оновила склад?

- Завтра подивимось (бесіда проходила у четвер в Запоріжжі - прес-служба). Ми готуємося (з посмішкою).

Керманич «Хіміку», як і його давній візаві Ігор ФІЛІШТИНСЬКИЙ, був небагатослівний у відношенні центральної дуелі туру. Головні події напевно розвернуться на майданчику.

 

Прес-служба ФВУ за матеріалами офіційного сайту ВК «Хімік» 

Источник