Суперліга (чоловіки). Анонс 3-го туру

04:26 | 06 ноября 2015

У п’ятницю стартує 3-й тур чоловічої Суперліги. Після майже місячної перерви клуби волейбольної еліти продовжать боротьбу у турнірі. 

Два тижні тому команди відволіклися на з’ясування стосунків у Кубку України, і не всі учасники Суперліги змогли успішно подолати I етап цих змагань. Особливо болючою була невдача для «Юракадемії». На жаль для юристів, календар тримає їх у напрузі і зараз. Реабілітуватися у 3-му турі перед своїми вболівальниками їм буде дуже важко…

 

«Юракадемія» -- «Локомотив»

Матчі -- 6 листопада (16.00), 7 листопада (12.00).

Харків. СК Національної юридичної академії України.

Статистика останніх ігор (минулий сезон):

10 матчів: +0-10, партії – 2—30, очки – 0-30

В тому числі на майданчику «Юракадемії» -- 3 матчі: +0-3, партії – 2--9, очки – 0—9.

У Харкові зустрінуться між собою не лише чемпіон та бронзовий призер минулого чемпіонату Суперліги, але й лідери нинішнього сезону. «Локомотив» та «Юракадемія» не втратили на сьогоднішній день жодного очка, але у найближчі два дні хтось з них все ж має поступитися. Та й взагалі, харківське дербі – це зажди цікаво!

 

«Хімпром-СумДУ» -- «Дніпро»

Матчі -- 6 листопада (17.00), 7 листопада (12.00).

Суми. СК «Олімп».

Статистика останніх ігор (минулий сезон):

2 матчі: +0-2, партії – 3—6, очки – 1-5

В тому числі на майданчику «Хімпрому» -- 0 матчів.

Обидві команди поки що знаходяться далеко від групи лідерів, але це пояснюється передусім досить складним календарем. Особливо важко було «Дніпру» у перших турах – зустрічі з «Локомотивом» та «Баркомом», в яких підопічні Віталія Стаднікова здобули одне очко. У попередньому сезоні «Дніпро» та «Хімпром» зустрічалися лише в Кубку України, і тоді обидва рази перевага була на боці дніпрян, які виступали тоді у вищій лізі. Як буде тепер?

 

«Барком-Кажани» -- «Буревісник-ШВСМ»

Матчі -- 6 листопада (19.00), 7 листопада (12.00).

Львів. ПС «Галичина»

Статистика останніх ігор (минулий сезон):

6 матчів: +2-4, партії – 14—14, очки – 10-8

В тому числі на майданчику «Баркома» -- 2 матчі: +1-1, партії – 5--4, очки – 4—2.

Львівський «Барком», який вустами свого наставника Яна Суха заявляв про намагання поборотися за золоті нагороди Суперліги, вперше цього сезону зіграє у рідних стінах в рамках чемпіонату України. Звертаємо увагу вболівальників на те, що час початку ігор – досить сприятливий для того, щоб підтримати своїх улюбленців в залі. Приміром, перша гра почнеться сьогодні ввечері о 19-й годині. Маємо надію побачити видовищний волейбол…

 

«Вінниця» -- «Фаворит»

Матчі -- 7 листопада (14.00), 8 листопада (11.00).

Вінниця. СК Вінницького державного педагогічного університету.

Статистика останніх ігор (минулий сезон):

6 матчів: +6-0, партії – 18—1, очки – 18—0.

В тому числі на майданчику «Вінниці» -- 2 матчі: +2-0, партії – 6--1, очки – 6—0.

У минулому сезоні перевага «Вінниці» в матчах з «Фаворитом» була беззаперечною, але нині співвідношення сил може змінитися. Підопічні Олександра Бондаренка кардинально оновили склад, в той час як лубенці епізодично доводять, що здатні попсувати нерви будь-якій команді.  

 

 

 

Прес-служба ФВУ

Источник