Микола БОРИС: «Наші гравці підняли клас «Баркому»

12:26 | 10 ноября 2015

Помічник головного тренера «Кажанів» Микола БОРИС поділився своїми враженнями від двох перемог львівської команди над чернігівським «Буревісником». 

-- Наші перемоги над «Буревісником» - плідна робота на тренуваннях. Вважаю, ми перемогли досить незручного суперника. Тепер ми підняли клас своєї команди, і, вважаю, зіграли впевнено у двох матчах. Звісно, є певні моменти, які не влаштовують головного тренера, але це нормальний робочий процес. Будемо над ними працювати. У другому матчі ми зіграли рівніше, аніж у першому. Якщо у першому матчі був момент, коли суперник міг виграти одну з партій, то у другій грі такого не було. Хлопці грали з задоволенням. Ми провели матч, як і планували.

-- Чому «Буревісник-ШВСМ» називаєте незручним суперником?

-- У попередні роки у матчах з цією командою нам не все вдавалося за планом. Втім, цього року ситуація дещо змінилася. Незважаючи на це, хлопці з Чернігова завжди борються. Для усіх команд це незручний суперник у себе вдома.

-- Чи задоволені усіма гравцями за підсумками двох матчів?

-- В загальному так, але є певні нюанси. Хотілося б, щоб команда більше грала першим темпом. Були моменти у матчах, коли не все вдавалося у наших догравальників та діагональних гравців. Незважаючи на це, серйозних зауважень до хлопців немає.

-- У другому сеті першого матчу «Кажани» ледь не дозволили супернику виграти партію...

-- Вважаю, що ми дали слабину у цьому сеті. Зіграли не на своєму максимумі. Навіть якщо б ми цей сет програли, то сумніваюся, що відбулися б радикальні зміни у цьому матчі. Боротьба була б цікавішою, це однозначно. А так суперник програв з рахунком 29:27 і фактично опустив руки. На третій сет «Буревісник» уже не вистачило.

-- До матчу з «Фаворитом» готуватиметеся у звичному режимі?

-- Так. Будемо вивчати «Фаворит». Ця команда на виїзді обіграла «Вінницю» у другому матчі, тому на виїзд до них треба їхати максимально зібраними. Наш виїзд у Вінницю уже показав, що на кожного суперника потрібно налаштовуватися максимально серйозно.

 

Прес-служба ВК «Барком-Кажани»

Источник